NOVENTA DI PIAVE DESIGNER OUTLET

Kort for NOVENTA DI PIAVE DESIGNER OUTLET

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 21:00
Tirsdag kl. 10:00 - 21:00
Onsdag kl. 10:00 - 21:00
Torsdag kl. 10:00 - 21:00
Fredag kl. 10:00 - 21:00
Lørdag kl. 10:00 - 21:00
Søndag kl. 10:00 - 21:00

Adresse

Via Marco Polo 1
30020 Noventa di Piave, Italien
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Outlet nær Venedig

De mest raffinerede kollektioner findes her. I Veneto Designer Outlet vil du finde de mest prestigefyldte designermærker i verden med prisnedsættelser på 35 % til 70 % året rundt. Oplev glæden ved shopping i mere end 100 butikker i glimrende og minutiøst detaljerede arkitektoniske omgivelser med mosaikker og freskomalerier inspireret af venetianske og Treviso palazzos.  I Veneto Designer Outlet kan du finde de mest eksklusive samlinger, der vil udløse din begejstring for mode. Forkæl dig selv med en unik oplevelse, og tag en shopping tur til Veneto designer outlet.

Outlettet ligger ikke langt fra Venedig, og du kan komme derhen i bil eller med bus. Centeret ligger også kun 30 min. kørsel, fra det populære ferie område Lidoen, og der er også mulighed for at hoppe på en bus, så du nemt kan komme til outletcenteret, også selvom du ikke er i bil.
Der kører busser jævnligt fra Lidoen til Noventa outlet, det er en shuttle bus så den kører med stop udvalgte steder langs lidoen, og så stopper den ved Designer outlettet, du finder info om busserne og tiderne på deres hjemmeside. Der kører også samme shuttle busser fra Venedig, så det er meget nemt at komme til.

Det er et meget stort og flot outlet som er blevet udbygget de sidste år med endnu flere butikker, og der er mange af de populære Italienske designer mærker som Gucci, Moschino, Versace og mange andre, der er også butikker med mærker i den lidt lavere pris ende, så der skulle gerne være butikker for alle.

Hvis du er i Italien så ligger der mange outlet centre rundt i Landet, så tjek lige ud om der er flere på din vej.