Castel Romano Designer Outlet

Kort for Castel Romano Designer Outlet

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 20:00
Tirsdag kl. 10:00 - 20:00
Onsdag kl. 10:00 - 20:00
Torsdag kl. 10:00 - 20:00
Fredag kl. 10:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 21:00
Søndag kl. 10:00 - 21:00

Adresse

Via Ponte di Piscina Cupa 64
00128 Castel Romano, Italien
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Designer Outlet i castel Romano

Oplev glæden ved shopping. I Castel Romano Designer Outlet vil du finde mere end 110 af de mest berømte designer mærker i verden, på et sted, med prisnedsættelser på 30 % til 70 % året rundt. I helt afslappende omgivelser, kan du handle, mens du vandre rundt på veje og i bygninger inspireret af antikkens Rom. Sidste sæsons mode, tilbehør, sportstøj og boligtilbehør. Med store designer navne som Adidas, Burberry, Calvin Klein, Diesel, Etro, gæt, La Perla, Nike, Patrizia Pepe, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Valentino, Zegna og mange flere.

Er du til designer brands, men synes du også det er for dyrt at købe til normal pris? så er outlet shopping lige noget for dig, her kan du finde mange kendte mærker til stærkt nedsatte priser, og det er specielt i Italien at du finder de helt eksklusive mærker, som du ellers ikke kan finde på tilbud, hvis du længe har drømt om en designer taske, kan det faktisk være det er værd at tage en weekend tur til italien, bare for at købe en taske eller måske to, der vil være mange penge at spare når vi snakker om ting til mange tusind kroner, og de mærker de har finder du bestemt ikke i danmark på tilbud.

I Italien finder du mange outletcentre og specielt for dem er at de har mange af de populære Italienske designer mærker, som du ikke finder mange andre steder. Du finder alle de andre Italienske designer outlet

Håber du finder noget du kan bruge