Vicolungo The Style Outlets

Kort for Vicolungo The Style Outlets

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 20:00
Tirsdag kl. 10:00 - 20:00
Onsdag kl. 10:00 - 20:00
Torsdag kl. 10:00 - 20:00
Fredag kl. 10:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 20:00
Søndag kl. 10:00 - 20:00

Adresse

P.zza S. Caterina
Ang. Via Papa Giovanni XXIII
28060 Vicolungo (NO), Italien
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Outlet mellem Torino & Milano

Vicolungo Style Outlet hvor shopping, underholdning og afslapning kombineres for at opfylde alle dine ønsker. Et sted hvor kvalitet, stil og valuta for pengene mødes med 150 prestigefyldte brand butikker inden for herre-, dame- og børne beklædning, sportstøj, tilbehør og kosmetik med 30 % til 70 % i rabat året rundt.

Outletcentret ligger centralt placeret lige ved motorvejen i mellem Torino og Milano, som er to af NordItalien største byer, de fleste kender nok mest til milano som er mode hovedstaden i Italien, mens Torino er en industriby hvor der er meget produktion, det er ikke den oplagte by til ferie, men der er mange gode ferie steder i området og måske kommer du lige forbi på din vej, det tager ca. 35 min i bil både fra Torino og Milano, begge byer er der også andre outlet centre i og måske ville en tur i Torino Designer Outlet være en tur ekstra værd, eller måske et af de andre outlet centre der findes i Italien, det er nemlig et af de lande i Europa med flest outletcentre, nok fordi der er så meget design i Italien og deres forskellige mærker skal have et sted at komme af med deres rester fra tidligere kollektioner.

Du kan nemt få lang tid til at gå med at kigge på butikker og der er alt fra sportsbutikker til slik butikker, så der skulle gerne være noget for de fleste i familien, håber du får en god tur hvis du tager afsted, og tag os endelig i opslag omkring din tur, vi elsker at se billeder.