Outlet Sport

outlet sport logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 19:00
Tirsdag kl. 10:00 - 19:00
Onsdag kl. 10:00 - 19:00
Torsdag kl. 10:00 - 19:00
Fredag kl. 10:00 - 19:00
Lørdag kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 11:00 - 17:00

Adresse

Cityringen 6
2630 Taastrup
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Outlet Sport i City 2 Taastrup

Dyrker du sport og vil du gerne købe dit udstyr og tøj billigt? 

Så tag en tur til Outlet Sport i Taastrup, hvor du kan købe sportstøj og tilbehør, fra en lang række kendte mærker som Puma, Adidas, hummel, Asics, Newline og mange andre, der kommer hele tiden nye varer og nye mærker i butikken, sådan at der altid er noget nyt når du kommer.

Går du heller aldrig ned på udstyr? men synes du også det kan være dyrt at købe nyt sportsudstyr og tøj? ja så er du ikke den eneste, men i Outlet Sport kan du altid få billigt tøj og udstyr til din sport, og der er flere af de populære og kendte mærker som de fleste bruger, derfor kan du nu købe kendte sportsmærker med helt op til 70% rabat, og det har da en stor betydning på budgettet.

Der er noget til alle sportsgrene så lige meget om du er til fitness, fodbold, håndbold, ski, badminton, løb eller noget helt andet ja så er der sikkert noget tøj der passer lige til din sport.

Det svinger meget hvad der er i butikken da der hele tiden kommer nye varer, derfor kan du godt besøge butikken flere gange i en kortere periode og finde noget nyt hver gang, der er også mange andre butikker i centret og de er alle sammen et besøg værd, så lav en dag ud af det og shop sammen med venner og familie

Se alle de andre butikker i Copenhagen Designer Outlet