GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Kategorier

Vis kun lagersalg med VIP fordele*

Landsdele

Lagersalg i Herning

Kom med til lagersalg i Herning

Vil du gerne vide hvorhenne i Herning der er lagersalg? Herunder finder du vores guide for de mest populære lagersalg i Herning i Midtjylland. 

Midtjylland er kendt for deres mange lagersalg, og bor du lige i eller omkring Herning, så bør du helt sikkert besøge nedenstående lagersalg.

De mest populære lagersalg, som vi ved der kommer igen kan ses herunder. 

Der er ikke flere kommende lagersalg. Du kan se de senest afholdte lagersalg her

OYOY Living Design Lagersalg på Hammerhusvej i Herning.

Muubs Interiør og Møbellagersalg på Orebygårdvej i Tjørring, Herning. 

Børnenes Kartel Lagersalg på Virkelyst i Herning. 

LEGO Wear Lagersalg på Rønnevej i Herning. 

mp Denmark Strømpe Lagersalg på Bytoften i Tjørring, Herning. 

DEB Collection Sko Lagersalg på Hammerhusvej i Herning. 

UpdateCPH Lagersalg på Tjelevej i Tjørring, Herning.

Outlet Messen hos Messecenter Herning på Vardevej.  

 

Er du på jagt efter nye lækre sokker og strømper til hele familien? så bør du tage forbi næste gang mp Denmark afholder deres lagersalg. 
LEGO Wear er også klart et besøg værd hvis din søn er fan af LEGO Ninjago, LEGO Duplo, Friends eller Star Wars, her kan du både få tøj og overtøj til børn, med alle de populære figure på. 

Trænger boligen til en opdatering, så byder både Muubs og OYOY lagersalget på interiør til skarpe priser. Hos OYOY kan du finde alt fra økologisk sengetøj til junior og voksen, puder i alle de populære farver, masser af pyntenips og OYOY Mini der er børneinteriør. 
Til Muubs lagersalget kan du finde de lækreste spiseborde i flotte træsorter, skamler, pyntenips og vaser, alt sammen i træ. Muubs laver også de flotteste vitrineskabe, reoler og hylder i sort metal. 

Vi mener klart at en af de bedste messer i Danmark må være Outlet Messen i Herning Messecenter, her kan du shoppe alt under et tag. Du finder alt fra sportsudstyr, ting til babyer og børn, kvindetøj, tasker, sko og tøj til mænd. Samt boliginteriør og delikatesser. 

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B