GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Vis kun lagersalg med VIP fordele*

Change Outlet

Er du også stor fan af Change Lingeri? - Det er vi her på kontoret!

Derfor elsker vi når Change vælger at turnere rundt med deres Change Outlet, så har hele Danmark mulighed for at købe deres kvalitetsundertøj til fede lagersalgspriser.

Hos Change Outlet sparer du altid op til 70 % i forhold til vejlende udsalgspriser - whats not to like :)

Herunder finder du alle kommende lagersalg hos Change Lingeri.

Intet fundet med de valgte filtre. Du kan se de senest afholdte lagersalg her

Når Change holder lagersalg rundt i landet, så vil du kunne finde bikinier og badedragter til din næste sommerferie syd på, samt lækkert blødt nattøj og homewear som Change kalder det. Du vil selvfølgelig også kunne finde BH´er og trusser i den velkendte kvalitet, Change undertøj har lækker pasform, med modeller til alle slags kropstyper - og de kan helt sikkert også finde en BH der sidder perfekt på dig. Og når man så kan sparer op til 70 % så kan man godt tillade sig at købe flere sæt ad gangen.

Som medlem af Club Change får du altid rabat ude i butikkerne, men synes du ikke det er nok, så kan du også tage til Changes lagersalg. Her kan du spare op til 70% på udgået modeller og farver.
med skålstørrelser op til M-skål, så kan alle købe BH´er hos Change Outlet.

 

Eftersom der ikke er vildt mange undertøjslagersalg rundt om i landet, så er det med at slå til når der kan spares penge. Udover Change lagersalg, er der i Midtjylland Femilet lagersalg på Industrivej i Ikast, og der var i 2019 Hunkemöller Lagersalg i København.

 

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B