GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Kategorier

Vis kun lagersalg med VIP fordele*

Landsdele

Jylland

Her kan du se hvor i Jylland, du kan komme til lagersalg. Der er mange lagersalg i løbet af året, og de fleste virksomheder holder lagersalg 2 gange om året - én gang i foråret og én gang i efteråret. Du kan filtrere din søgning, her på venstre side, så du kun ser lagersalg inden for den kategori du ønsker. Det kan f.eks være bolig eller sko.

Der er ikke flere kommende lagersalg. Du kan se de senest afholdte lagersalg her

Lagersalg i Jylland

Her på siden kan du se en oversigt over lagersalg i Jylland. De fleste lagersalg ligger i Midtjylland og omkring Aarhus, men der er også lagersalg i Sønderjylland og Nordjylland, så alle kan finde et lagersalg nær deres bopæl i løbet af året. Populære byer for lagersalg er, udover Aarhus, blandt andet Herning, Ikast, Kolding og Vejle, hvor mange af virksomhederne også ligger. De fleste virksomhedder holder lagersalg 2 gange om året - om foråret og om efteråret. Hav derfor tålmodighed i løbet af sommeren og hen over julen.

Du kan bl.a. komme til lagersalg hos DAY Birget et Mikkelsen, Julie Sandlau, Danefæ, Munthe, Jewlscph, Fixoni, LEGO Wear, Brands4kids, Bianco Footwear, Bestseller og mange andre spændene mærker.

Du kan komme til jyske lagersalg med alt fra tøj og sko til børn og voksne, til boliginteriør og chokolade, og du vil kunne spare minimum 50 % hos de fleste lagersalg.

Gå ikke glip af et lagersalg nær dig - meld dig til vores ugentlige nyhedsbrev, og modtag nyheder om lagersalg, outlets og udsalg direkte i din mailboks.
Tilmeld dig gratis her!

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B