Ski Outlet Esbjerg

ski outlet 2019

Åbningstider

lørdag, 19. januar 2019 til søndag, 20. januar 2019
Lørdag kl. 10:00 - 16:00
Søndag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

EGF Hallen
Haraldsgade 39
6700 Esbjerg, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Ski Outlet Esbjerg.

Vil du have info om næste gang denne virksomhed afholder lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Lagersalget for alle ski-bumser i Esbjerg!
Spar op til 70 % rabat på skiudstyr fra kvalitetsmærker.

Overvejer du at købe eller leje ski til din næste skitur? – nu behøver du ikke art tænke over det længere. Det er nemlig næsten billigere at købe dine ski med bindinger her, end det er at leje dem.

Og er du i tvivl om hvilken størrelse og model du bør køre på?- bare rolig, vi har eksperter stående der vil vejlede dig så du både får de rigtige ski og skistøvler med hjem.

Og når du nu alligevel har taget turen til EGF Hallen i Esbjerg, så kan du ligeså godt også købe skitøjet til turen. Ski Outlet disker op med et stort udvalg til både mænd, kvinder og børn, så hele familien kan blive klædt rigtigt på til skituren. Hele familien kan få skihandsker, skibriller, uldundertøj, midlayer, og skiovertøj fra lækre mærker som Tenson, Five Seasons, Haglöfs, Seger, Husky og Salomon mfl.

Børnestørrelser Fra str 116 - 176
Dame fra XS – XXL
Herre fra S - 5XL

Barnevogne frabedes til dette lagersalg.
Der vil være løbende opfyldning af varer.

Vil du guides til at kunne komme endnu billigere afsted på din næste skiferie? Læs vores råd her: https://www.lagersalg.com/billig-skiferie