UPDATECPH sko & accessories lagersalg

updatecph live lagersalg

Åbningstider

torsdag, 25. februar 2021
kl. 19:00 - 20:00
Torsdag kl. 19:00 - 20:00

Betalingsmetoder

mobilepay

UPDATECPH sko & accessories live lagersalg.

Er du klar til live lagersalg via Facebook, hvor du sparer helt op til 80%?
Tilmeld dig i begivenheden her.

Kom med til et spændende lagersalg hos UPDATECPH torsdag d. 25. februar fra kl. 19, hvor du opnår besparelser på op til 80% på topaktuelle modevarer.
UPDATECPH sælger 'luxury accessories' til modebevidste kvinder gennem attraktive mode- og livsstils butikker i Skandinavien.

Deres sortiment er meget bredt og inkluderer bl.a. masser af flotte smykker i Stainless Steel. Deres tørklæder er i naturmaterialer og sko- og taskekollektionerne er fremstillet i vegansk læder. Desuden masser af spændende bælter, huer og vanter og et væld af hårpynt til at spice din garderobe op med. Og et stort udvalg i flot italiensk strik.

 

Til live lagersalget sælger UPDATECPH udvalgte 'last pieces' og kollektionsprøver, hvor du sparer 50-80% og, de udlodder masser af flotte gevinster, så alle får en rigtig god oplevelse.

Du kan enten vælge at afhente varerne på deres hovedkontor i Herning eller at få dem sendt med GLS dagen efter, at du har betalt via Mobilepay. Alle ordrer over kr. 399 sender de fragtfrit.

De har fire piger, der glæder sig til at forkæle dig en times tid med deres lækre varer og glæder sig til at møde dig online til lagersalg hos UPDATECPH.

Hvornår:
Torsdag d. 25. februar fra kl. 19:00

Hvor: 
Live på Facebook - tilmeld dig i begivenheden her.