VIP-fordele til dig :-)

Her ser du listen over alle de aktuelle VIP fordele, du kan få som medlem af Lagersalg.coms VIP-club. Vi sørger hele tiden for, at der er nye fordele sådan, så du med det samme kan komme i gang med at bruge dit medlemskab.

 

HUSK - der vil kun være 1 fordel på hver enkelte VIP-lagersalg.
Se listen med aktuelle VIP fordele herunder. 

På den pågældende side under det specifikke lagersalg, læser du dig frem til hvad denne VIP fordel er. 

VIP fordele til VIP-medlemmer

Langt de fleste VIP fordele vil være adgang før alle andre. Dette giver dig som VIP-medlem mulighed for at få fingre i de lækre varer først - og det er derfor super populært. Vi lover at vi altid har et begrænset antal VIP billetter til rådighed til hvert VIP lagersalg, således at du slipper for ekstra lang kø for at komme ind, og du vil derfor også opleve at der er bedre plads at bevæge sig og shoppe på til VIP lagersalg, da alle bliver lukket ind når dørerne åbnes for alle andre. 

Nogle lagersalg er så søde at der står 1 stk. VIP goodiebag klar til dig når du ankommer. Denne afhentes ved kassen ved visning af gyldig billet.

Lige meget hvilket VIP lagersalg du er interesseret i, så håber vi at du bliver glad for din VIP fordel :) - Husk altid at trække 1 stk gyldig VIP billet til dig selv.