Facebook pixel
GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
Yonex lagersalg
Yonex lagersalg
Yonex lagersalg

Yonex lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

Ketcher sports lagersalg.

Vi sælger sportstøj fra str. 6 år til str. XXXL.
Tøj (herunder shorts, nederdele, kjoler, toppe, t-shirts, træningsdragter) badmintonsko, tennissko, løbesko,greb, tasker, badmintonketchere, tennisketchere og squashketchere. .  Der kan spares helt op til 70 %

Der vil være løbende opfyldning af varer.
Barnevogne er velkomne.
Gode parkeringsforhold

Dyrker du ketcher sport som badminton, tennis, squash eller andet? Ja så er det nu du skal tage med til lagersalg, for vi ved jo alle at sportsudstyr kan være en dyr fornøjelse der er derfor mange penge at spare når Yonex holder lagersalg på deres lager i Espergærde, hvor de sælger ud af kollektionsprøver, rester og 2. sortering, som du kan gøre et kup på.

Der er vil være både udstyr og tøj, og det hele vil være med op til 70% rabat hvilket du nok ikke finder i den lokale sportsbutik, hvor der måske heller ikke er et stort udvalg til lige din sport, men det gode her er at det er kun til ketcher sport derfor er udvalget meget størrer end i sports butikken, da de ikke har andet og du finder nok også ting som du ikke lige vil finde i den nærmeste sports butik, derfor kan du være heldig at finde unikke eller eksklusive ting til lagersalget som du kan gøre en god handel på.

Der er noget til hele familien både store og små, da der er tøj i stort set alle str. og om du er nybegynder eller proff så er der noget til dig.

Se også lagersalget hos Ketshop

 

Adresse:

Tinvej 3
3060 Espergærde
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B