GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
Ketshop lagersalg

Ketshop lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

Ketcher lagersalg hos Ketshop

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Lagersalg med alt til ketcher-sport. Du kan finde ketchere, sko, beklædning, bolde, accessories mm.

Der vil være besparelser på op til 80%

Virksomheden Ketshop gør alt, hvad de kan, for at have de bedste, nyeste og mest moderne produkter inden for badminton, squash, tennis, padel og speedminton. De har et bredt udvalg af de kendte modeller fra de førende leverandører. De bestræber sig på altid at have netop de varer, du efterspørger til de rigtige priser.
Ketshop åbnede deres første butik i 2000 i Odense og der ligger den stadig og er efterhånden "gamle i gårde" i ketchersports branchen. Selve ketshop.dk er fra sommeren 2005, og er i stigende grad en voksende del af den samlede forretning.

Går du til Ketcher sport for badminton eller tennis? Måske squash? Ja, så kan du finde alt udstyret til din sport hos Ketshop når de holder lagersalg i Odense. Der vil være et bredt udvalg af både tøj og udstyr som ketchere selvfølgelig, men også tasker, sko og meget andet - alt hvad du har behov for for at kunne spille din sportsgren, og det er både på hobbyplan eller om du er professionel. Der er udstyr i alle kategorier og i flere forskellige prisklasser, så de fleste burde kunne være med. Vi ser frem til når der er lagersalg så du kan gøre en rigtig god handel. God shopping!

Se også Lagersalg på Fyn

 

Adresse:

Blangstedgårdsvej 14
5220 Odense SØ
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B