Stine Goya lagersalg

stine goya logo

Åbningstider

tirsdag, 29. marts 2016 til onsdag, 30. marts 2016
Tirsdag kl. 08:00 - 17:00
Onsdag kl. 08:00 - 17:00

Adresse

KFUM-huset
St. Kanikkestræde 19, 1. sal
København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Stine Goya lagersalg i København

 

Stine Goya ønsker desværre ikke at have deres lagersalg vist her. Det er vi meget kede af og vi håber det ændrer sig til næste gang.

Eller som det er nu holder de faktisk ikke lagersalg. Vi håber at de kommer til det igen og at det bliver i samarbejde med os. Hvis det gør, vil vi sende besked ud omkring lagersalg, på en reminder mail så husk at melde dig til hvis du ikke allerede har gjort det.

Lagersalg i København, med Stine Goya

Salg af lagervarer, kollektions prøver og salgsprøver fra tidligere kollektioner.

Spar op til 80%

Stine Goya designer tøj til kvinder, der ikke er bange for at skille sig ud og som vil fremhæve deres individuelle karakter. Hun elsker pink og guld, og hun laver de fineste mønstre i alle hendes produkter. Så hvis du elsker kreative designs, feminine mønstre, lyserødt og farverigt univers og guld i lange baner, så kan du helt sikkert finde noget på dette lagersalg!

Er du også vild med Stine Goyas design? men synes du også det er dyrt at købe? så er det godt der er lagersalg eller måske er lagersalg, vi håber stadig, for vi drømmer også om at kunne købe noget af det vildt lækre tøj til en bedre pris, end hvis vi går i en anden butik. Et er sikkert, Stine Goya er en af Danmarks mest kendte designere og hendes designs skiller sig ud fra mængden.

Se også Lagersalg i København