Facebook pixel
Dk's største guide Bliv VIP medlem

Second female lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som medlem og få automatisk besked om kommende lagersalg

Second Female og Just Female holder lagersalg

i Vester Hassing Hallen, sammen med

Til dette lagersalg kan du finde Kjoler, toppe, bukser, tunikaer, strik, overtøj, accessories, tasker mm. + diverse Kollektions prøver
Str. XS - XL
Kollektionsprøver: S + M'

Lagersalget har ikke været holdt i lang tid, om det kommer igen det ved vi desværre ikke, men vi krydser fingre og håber alt hvad vi kan for det kommer igen, vi sender en mail ud til alle på reminder listen hvis der skulle komme lagersalg igen.

Begge mærker er ekstremt populære her i Danmark, da de designer klassisk dansk mode som falder i en bred smag, og derfor har de for det meste styles som tiltaler de fleste, deres tøj er i en prisklasse som ligger i midten og derfor ikke er dyrt men heller ikke billigt, men til deres lagersalg får du det billigt og du kan derfor få tøj til en pris du normalt finder tøj i dårlig kvalitet til og som ikke tåler ret mange vaske før det skal smides ud, det oplever du ikke med Second Female og Just Female, her er tøjet lavet til at blive brugt. 

Second Female går efter at designe tøj til kvinder med et fransk tvist med tilføjelse af lidt sporty og råt.

Just female er mere sporty og mere ungt, det er et mærke som er ready to wear, hvilket vil sige de producere til lager og deres b2b kunder kan få deres tøj i butikkerne med det samme, de skal ikke vente 6 mdr, som med mange af de andre mærker. 

find andre lagersalg i Jylland

Adresse:

Vester Hassing hallen
Halsvej 199
9310 Vodskov
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Løbende opfyldning
Parkering
Kørestolsvenligt lokale
Besøg hjemmeside

Kontakt

Kundeservice

Om os

FAQ