Nör lagersalg

Nör denmark lagersalg

Åbningstider

fredag, 23. februar 2018 til søndag, 25. februar 2018

Adresse

Bredskifte Allé 5
8210 Århus, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Nör Denmark modetøjs lagersalg.

Lagersalg med lækkert modetøj til kvinder. Spar mellem 50-75%. Her vil være tøj fra sommer- og vinterkollektionerne. Du vil blandt andet kunne finde: jakker, toppe, bukser og kjoler. Størrelser fra str. 34-56. Dog mest i str. 38 og 46, da det er samples. 

Der vil være løbende opfyldning.
Parkeringsmuligheder i nærheden.
Barnevogne er velkomne. 

Nör designer tøj med et tidløst udtryk, i høj kvalitet og med fokus på funktionalitet - kort sagt designer de tøj til kvinder med en livsstil, der kræver at tøjet er smukt og enkelt. 

Nör er et dansk familieforetagende, som startede op i det Aarhusianske i 2007. Nör havde en vision om kun at lave få styles om året, men som efterspørgslen steg - så steg mængden også! 

Den dag i dag, laver de to kollektioner om året, hvor der bliver kredset for kvaliteten af deres materialer samt for de små, lækre detaljer. 

Nör kredser så meget for kvaliteten af deres tøj, at de udvikler deres eget stof, knapper samt spænder, så du som forbruger altid er sikret at få den højeste kvalitet. 

Nör Denmark har en meget karakteristisk stil, og de har deres helt egen form for designs, de bruger rigtigt meget sort og hvid.

Husk at tilmelde dig reminder listen hvis du vil have besked om næste lagersalg

Vi har altid de nyeste updates om lagersalg, og du vil derfor altid kunne finde et sted at gøre en god handel om det er på tøj eller noget til din bolig, her er det hele.