Facebook pixel
GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
Montana lagersalg
Montana lagersalg
Montana lagersalg

Montana lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

Designer møbel lagersalg på Fyn

 

Tilmeld dig reminder mailen hvis du vil have besked om næste lagersalg

 

Montana inviterer til lagersalg. Spar 40 – 60% på over 1.500 reoler, borde og Panton stole. Alt sammen 2. sorteringsvarer og udstillingsmodeller. 

Varer købt på lagersalget kan ikke byttes eller tages retur og købes derfor som beset.

Montana designer produkter til hjemmet, hvad enten det er stue, spisestue, soveværelse, hjemmekontor, badeværelse, børneværelse eller udendørs. De arbejder hårdt for at designe med en sammenhæng af funktionalitet, kvalitet, miljøhensyn, æstetik og etik.

Vi kender stort set alle sammen Montana, de er specielt kendt for deres klassiske bogreoler som de har lavet i mange år, og som snart fås i alle farver og træsorter, men de laver også andre møbler og du finder derfor også både borde og stole. Da det er et af de mest populære møbel lagersalg,

Skal du også forvente at der kommer rigtigt mange mennesker, for det er ikke hver dag at du kan få op til 60% på Montana, jeg tror aldrig det sker ude i butikkerne at du får så høj en rabat, så når det sker til et lagersalg vil der komme rigtigt mange mennesker, derfor skal du forvente en meget lang kø i den første del af åbningstiden, kommer du de sidste dage stilner det lidt af, der vil de "bedste" ting så måske også være væk, men hvad er det bedste, det er jo kun op til dig, for hvad en anden synes er grimt kan være du er helt vild med.

 

 

Adresse:

Akkerupvej 16
5683 Haarby
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering
Besøg hjemmeside

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B