Miele outlet butik

miele logo

Åbningstider

Mandag kl. 08:00 - 16:00
Tirsdag kl. 08:00 - 16:00
Onsdag kl. 08:00 - 16:00
Torsdag kl. 08:00 - 18:00
Fredag kl. 08:00 - 18:00
Lørdag kl. 09:30 - 14:00

Adresse

Erhvervsvej 2
Glostrup, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Miele Outlet i Glostrup

Lagersalg med hårde hvidevarer fra Miele, du finder et bredt sortiment af produkter fra Miele, deres dygtige konsulenter tilbyder dig god rådgivning i forbindelse med dit køb .

Du finder Vaskemaskiner, tørretumblere, FashionMaster, strygeruller, Støvsugere, Ovne, dampovne, Kogeplader og emhætter, Opvaskemaskiner, Køle-/fryseskabe og Espressomaskiner m.v.

Sortimentet vil være både nye og udgåede varer samt demovarer, som sælges til attraktive priser. Alle varerne er 100% driftsmæssigt i orden, og du får 2 års garanti på alle produkter.

Spar op til 40%

De modtager kontanter, dankort og mastercard.

Miele er høj kvalitets husholdsningsmaskiner og hårde hvidevarer, og når du køber en af deres produkter er du sikker på at få noget der kan holde i mange år, men det afspejler sig også i prisen som ligger i den høje ende, men det er hele investeringen værd at bruge det ekstra da du får noget som kan holde dobbelt så lang tid eller mere end mange af de mere budget venlige mærker, som ofte går i stykker kort tid efter udløbet af reklamations perioden, og så er det køb ikke meget værd, så er det langt bedre at købe noget som er lidt dyrer men så kan holde i måske 10 år eller mere, og det får du hos Miele. Og når du så handler i deres outlet butik, ja så kan du faktisk få deres produkter til en langt bedre pris end normalt, da der er tale om udstillingsmodeller og retur varer, eller varer med mindre skønhedsfejl, men der er intet af det der fejler noget rent funktions mæssigt.