Kebe lagersalg

Kebe logo

Åbningstider

lørdag, 11. oktober 2014
kl. 09:00 - 12:00Ingen info om åbningstider.

Adresse

Sortevej 8
8543 Hornslet
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Kebe møbel lagersalg

Lagersalg med møbler, Kebe producere kvalitets møbler til gode priser, deres speciale er lænestole og lifestyle stole, men du finder og et lille udvalg af sofaer.

Hvis du vil have besked hvis KEBE igen skulle holde lagersalg, så tilmeld dig reminder mailen, så giver vi dig et tip hvis der kommer lagersalg

KEBE er en dansk designvirksomhed, der designermøbler i højeste kvalitet som er lavet til at kunne holde i mange år, så går du op i at have møbler i dit hjem som kan holde til at blive brugt og hvis design har en langtidsholdbarhed, som gør at du kan have et hjem hvor stilen har et dansk klassisk look.

Til KEBEs lagersalg finder du kollektionsprøver og andre rester, som måske har været pakket ud af deres emballage, brug til foto eller andet, som gør at de ikke kan sælges i butikkerne, men det betyder ikke at møblerne fejler noget, de er stadig som du ville finde dem i butikken, du får bare ikke den originale papkasse med ved købet.

KEBE er en stolt dansk virksomhed med over 40 år på bagen, de ved derfor hvordan man laver stole og andre møbler som er behagelige at sidde i, for hvem kender ikke godt de designerstole som er utroligt flotte, men virkelig dårlige at sidde i? Det finder du ikke hos KEBE da deres møbler er lavet til at skulle bruges hver dag, så du kan finde en lækker lænestol som du kan sidde og læse en god bog.

Se også andre møbel lagersalg her.