Facebook pixel
DK's største guide til lagersalg | Log ind
Kebe lagersalg

Kebe lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

Kebe møbel lagersalg

Lagersalg med møbler, Kebe producere kvalitets møbler til gode priser, deres speciale er lænestole og lifestyle stole, men du finder og et lille udvalg af sofaer.

Hvis du vil have besked hvis KEBE igen skulle holde lagersalg, så tilmeld dig reminder mailen, så giver vi dig et tip hvis der kommer lagersalg

KEBE er en dansk designvirksomhed, der designermøbler i højeste kvalitet som er lavet til at kunne holde i mange år, så går du op i at have møbler i dit hjem som kan holde til at blive brugt og hvis design har en langtidsholdbarhed, som gør at du kan have et hjem hvor stilen har et dansk klassisk look.

Til KEBEs lagersalg finder du kollektionsprøver og andre rester, som måske har været pakket ud af deres emballage, brug til foto eller andet, som gør at de ikke kan sælges i butikkerne, men det betyder ikke at møblerne fejler noget, de er stadig som du ville finde dem i butikken, du får bare ikke den originale papkasse med ved købet.

KEBE er en stolt dansk virksomhed med over 40 år på bagen, de ved derfor hvordan man laver stole og andre møbler som er behagelige at sidde i, for hvem kender ikke godt de designerstole som er utroligt flotte, men virkelig dårlige at sidde i? Det finder du ikke hos KEBE da deres møbler er lavet til at skulle bruges hver dag, så du kan finde en lækker lænestol som du kan sidde og læse en god bog.

Se også andre møbel lagersalg her.

Adresse:

Sortevej 8
8543 Hornslet
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

FAQ