Finnsdottir lagersalg

Finnsdottir logo

Åbningstider

mandag, 30. november 2015
kl. 12:00 - 18:00
Mandag kl. 12:00 - 18:00

Adresse

Valseholmen 11-13 København
Find vej

Keramik lagersalg

Masser af smykker, vaser og lysestager i udgået farver og med små fejl.

De modtager IKKE dankort, kun kontanter eller mobilepay.

Unikke porcelæns vaser og smykker fra Finnsdottir. Designeren bag Finnsdottir er Thora Finnsdottir. Hun skaber de unikke produkter I en proces hvor hvert enkelt produkt omhyggeligt bliver udformet I hånden. 

Vil du have besked når der er lagersalg igen? Så tilmeld dig reminder listen så vil du få en mail når der kommer en ny dato.

Er du vild med keramik og vil du have noget unikt til at stå i dit hjem? Så er Finnsdottir et godt lagersalg at tage til her finder du meget af deres unikke og flotte keramik, som kan sættes sammen med meget andet interiør og lave en flot sammensætning i din bolig. 

Finnsdottir har ændret navn til Dottir Nordic Design, de designer kunsthåndværk som bliver designet i Danmark og produceret i Kina, du finder vaser, urtepotter, lysestager, krukker og meget andet keramik til hjemmet, der er også julepynt og andre mere brugskunst produkter.

Det sker at lagersalget bliver holdt sammen med Louise Kraghs lagersalg, der sælger smykker, dog er virksomheden siden sidst blevet solgt til en ny ejer, om der kommer et nyt samarbejde omkring lagersalg fremover, det ved vi desværre ikke, men det er altid dejligt når to virksomheder med et lille sortiment kan holde lagersalg sammen.

Keramik er virkeligt blevet populært i Danmark og vi har rigtigt mange store danske keramik designere som laver populære designs, som også bliver solgt i flere lande.