Louise Kragh og Dottir Nordic Design lagersalg

 

 

Åbningstider

fredag, 15. juni 2018 til lørdag, 16. juni 2018
fre. kl. 10:00 - 19:00
lør. kl. 10:00 - 16:00


Adresse

Østergade 26D, st.
1100 København K
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Louise Kragh & Dottir Nordic Design lagersalg.

Samlet lagersalg med både Dottir Nordic Design og Louise Kragh.

Louise Kragh Jewelry: Vi sælger ud af udgåede styles og farver samt 2. sortering med besparelser på minimum 50%. Der vil være et bredt udvalg af både halskæder, øreringe, ringe og armbånd.

 

Dottir Nordic Design: Vi sælger ud af vores 2. sortering og udgående varer med besparelser på minimum 50%. Der vil bl.a. være Pipanella vaser, Samsurium vaser, skåle og lågkrukker, smykker ect.

 

Så enkelt, så levende, så smukt. Et Louise Kragh smykke har sin helt egen udstråling, der forstærkes ved at komme på din finger, om dit håndled, omkring din hals eller som en elegant hilsen på dit øre. Smykkerne laves i materialer, som udvælges med stor omhu. Louise Kragh smykker anvender udelukkende Sterling sølv 925, og alle forgyldninger er af høj kvalitet. Materialerne testes løbende og overholder de strenge danske krav. Louise Kragh er desuden medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark. Smykkerne designes og produceres på værkstedet i Aarhus og sælges i danske såvel som udenlandske mode-, smykke- og interiørbutikker. Smykkerne udkommer i to årlige kollektioner. Stilen rækker fra det elegante og farverige til det mere rå og enkle smykkedesign.