Louise Kragh Lagersalg

 

 

Åbningstider

fredag, 7. december 2018 til søndag, 9. december 2018
fre. kl. 10:00 - 20:00
lør. kl. 10:00 - 20:00
søn. kl. 10:00 - 17:00


Adresse

Østergade 26D, st.
1100 København K
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

VIP fordel
VIP adgang den 6/12 kl 19.00 - 20.30
Afsluttet


Louise Kragh lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Smykke lagersalg. 

LAGERSALG i København! - hvem skal du have med? 

Der vil være et bredt udvalg af halskæder, armbånd, ringe og øreringe i guld, sølv, rhodineret og rosaguld samt forskellige porcelænsfarver! Med minimum 50 % rabat. 

Vil du også først ind? træk 1 stk VIP billet til dig selv, og få adgang i VIP timen.

 

Så enkelt, så levende, så smukt. Et Louise Kragh smykke har sin helt egen udstråling, der forstærkes ved at komme på din finger, om dit håndled, omkring din hals eller som en elegant hilsen på dit øre. Smykkerne laves i materialer, som udvælges med stor omhu. Louise Kragh smykker anvender udelukkende Sterling sølv 925, og alle forgyldninger er af høj kvalitet. Materialerne testes løbende og overholder de strenge danske krav. Louise Kragh er desuden medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark. Smykkerne designes og produceres på værkstedet i Aarhus og sælges i danske såvel som udenlandske mode-, smykke- og interiørbutikker. Smykkerne udkommer i to årlige kollektioner. Stilen rækker fra det elegante og farverige til det mere rå og enkle smykkedesign.