Dansk Outlet Langeskov

dansk outlet logo

Åbningstider

Onsdag kl. 10:00 - 17:30
Torsdag kl. 10:00 - 17:30
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 10:00 - 17:00

Adresse

Håndværkervej 1
5550 Langeskov
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Outlet i Langeskov på Fyn

Stor outlet butik i Langeskov, på Fyn ikke ret langt fra Odense.

Her kan du finde tøj til hele familien, og samtidigt spare helt op til 80% rabat.

Outlet butikken er Fyns største, og der er derfor et kæmpe udvalg.

Langeskov outlet, ligger meget tæt på motorvejen, så det er let at komme til, lige meget hvor du kommer fra, de har en god stor parkerings plads.

Hvis du ikke endnu har været i Outlet butikken i Langeskov, så er den helt klart et besøg værd, der er et kæmpe udvalg af tøj til hele familien, og det er ligemeget om du bare skal bruge en ny t-shirt eller en galla kjole til den næste fest, her har de det hele. Langeskov butikken var faktisk en af de første butikker dansk outlet åbnede i Danmark, og sidenhen er der jo kun kommet mange flere, hvis du vil se alle Dansk Outlets Butikker kan du gøre det her, der er en del så ligemeget hvor du bor klan du finde en, men skulle du være i nærheden af Langeskov så smut en tur forbi, det ligger lige ud til motorvejen så det er derfor nemt at komme til hvis du bare lige kører forbi på en tur over Fyn.

Jeg har selv handlet en del i butikken da jeg boede på Fyn, og min familie bruger den flittigt stadigvæk, så det er kun noget jeg kan anbefale, udvalget skifter hele tiden og det samme gør mærkerne, så der er altid noget nyt at kigge på.

Shop online her.