Dansk Outlet Ikast

dansk outlet logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 17:30
Tirsdag kl. 10:00 - 17:30
Onsdag kl. 10:00 - 17:30
Torsdag kl. 10:00 - 18:00
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00
Søndag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

E Christensensvej 25
7430 Ikast
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

*Åbent alle søndage i december (helligdage undtaget) og 1. søndag i måneden resten af året.

En af Danmarks ældste outlet butikker, centralt placeret i midtjylland, hvor du altid kan gøre en god handel, i Ikast ligger der rigtigt mange tekstil producenter, derfor finder du altid et bredt udvalg af danske og lokale mærker i butikken, som der altid er op til 80% rabat på.

Butikken ligger i Ikast sammen med Dansk Outlets hovedkontor og deres webshop, butikken er stor og den er delt op efter mænd, kvinder og børn, så du nemt kan finde den afdeling du går efter, udvalget skifter hele tiden og der kommer hele tiden nye varer på lager, derfor kan du uge efter uge altid finde nyt tøj i butikken, og fælles for det hele er jo altid at det er sat ned med en kæmpe rabat.

Outlet butik I Ikast

Har du små børn ved du at de skal bruge en masse tøj, derfor kan det være rart at kunne købe deres tøj til en god pris, så man ikke bliver helt ruineret, du kan altid finde børnetøj i butikken til ekstremt lave priser, så det gør det billigt for dig at købe nyt tøj til dine børn. Men mangler du noget selv så er der selvfølgelig også det, og det er både til hverdag og fest, du finder alt fra underbukser, habiter, jeans, sko, kjoler, og alt muligt andet. 

Så find det nye tøj til dig selv og din familie

Besøg butikken og kom gerne med din egen vurdering af den her på siden :-) 

Shop online her.