Dansk Outlet Frederikshavn

dansk outlet logo

Åbningstider

Mandag kl. 08:00 - 17:30
Tirsdag kl. 08:00 - 17:30
Onsdag kl. 08:00 - 17:30
Torsdag kl. 08:00 - 17:30
Fredag kl. 08:00 - 17:30
Lørdag kl. 08:00 - 14:00
Søndag kl. 08:00 - 14:00

Adresse

Havnegade 9
9900 Frederikshavn
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Dansk outlet i Frederikshavn ligger ikke langt fra havnen, og de har alt, hvad du kan drømme om af tøj til både børn og voksne.

Så er du på udkig efter tøj, sko og accessrories, hvor kvaliteten er i top og prisen helt i bund? Så er Dansk Outlet din tøjbutik i Frederikshavn. De tilbyder et kæmpe udvalg af alt til garderoben, og uanset hvad du står og mangler, så er der optimale muligheder for at finde det i Dansk Outlet Frederikshavn.

De har åbent alle ugens 7 dage, så du kan shoppe, når du har lyst. Flere dage åbner de endda allerede kl. 7.30.

Outletbutik i Frederikshavn

I Nordjylland finder du Frederikshavn som ligger godt lige ud til vandet, og derfor er en rigtig hyggelig by at besøge, og når du nu er i byen eller måske bor du der allerede, ja så kan du med fordel tage et smut på outlet shopping hos Dansk Outlet som har en af deres mange store butikker i byen, hvor du kan finde alt inden for modetøj til både børn og voksne, så du kan rigtigt gå shop amok til hele familien og finde lige det tøj i mangler, ligemeget om det er til sommer eller vinter sæsonen, her har de alt og der kommer hele tiden nye varer, så det er ikke noget problem at gøre en god handel, der vil også være tilbehør som smykker, sko, tasker og meget mere.

Udvalget er stort og priserne er små - kommer du forbi?

Shop online her.

Se hele listen over Dansk Outlets butikker