Brands4kids Lagersalg

brands4kids logoer, i sort hvid

 

 

Åbningstider

Efterår 2019


Adresse

Brands4Kids
Industrivej 25
7430 Ikast
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Brands4Kids sommer lagersalg i Ikast

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Dato for næste lagersalg er endnu ikke klar - hold øje med denne side. 

Se billeder fra lagersalget på bloggen lige her

Spar momsen denne dag!

Lageret er fyldt op med spritnye sommervarer. Kom til lagersalg og spar mange penge på blandt andet badetøj, regntøj, gummistøvler, termotøj, forårsjakker, uld og en masse fashiontøj. - Du sparer denne dag ekstra 25 %. 

Størrelser:
Til babyer og børn fra str. 50-164. 

Brands:
Salg af børnetøj fra Pippi, Celavi, Me Too, Creamie og Minymo - nu også med tøj fra Color Kids. 

Åbningstider:

Praktisk information:
Parkeringsmuligheder på den anden side af vejen + ved House Doctor. 
Barnevogne er velkomne, der er slisker disse kan køres op ad.
Derudover er der amme/puslerum med microovn og elkedel til opvarmning af flasker.
Brands4kids giver ikke bytteret på varerne. 

 

 

Brands4kids er den virksomhed i Danmark som, står bag flest børnetøjsmærker på en gang. De har tøj til alle str. børn - fra babytøj til tøj til de lidt større børn. Til Brands4kids lagersalget finder du alt hvad du skal bruge af tøj til dit barn fra det er 0-14 år. De har både overtøj, undertøj, gummistøvler og alt der imellem, og så er priserne rigtig gode.

Jeg tager selv til deres lagersalg mere eller mindre hver gang, da jeg altid kan finde det jeg står og mangler til mine børn. Så jeg kan varmt anbefale deres overtøj, og alt deres andet tøj for den sags skyld - du får rigtigt meget for dine penge.

Brands4Kids er Danmarks førende virksomhed på børnetøjsmarkedet, og huser mange brands. De har alt hvad hjertet begærer til de små poder, og et brand til ethvert behov. 

Pippi er brandet til de helt små. Det er lavet i bløde tekstiler, med søde print og komforten for barnet er i højsædet.

CeLaVi er overtøj til børnene som er designet til, at det skal være let at lave spilopper – i al slags vejr. Deres overtøj er lavet i komfortable designs, i skønne farver.  

Me Too er lavet som et modspil til den afdæmpede tendens der trender, det er tøj med massere af farver og legende prints.

Creamie har øje detaljer og designer mode til den pigen, som elsker smukt tøj. Creamie er kendt for at kunne skille sig ud på deres høje kvalitet - der er kræset for detaljerne.

Minymo er lavet som et harmonisk sammenspil, med at der skal være plads til leg samt at det skal være lækkert at se på. Det er en linje både til drenge og piger, med simple prints og god komfort.

Color Kids er i 2019 blevet opkøbt af Brands4kids, du har derfor også mulighed for at shoppe dette brand til lagersalget.