Brands4kids Lagersalg

brands4kids logoer

Åbningstider

mandag, 25. maj 2020 til tirsdag, 26. maj 2020
Mandag kl. 09:00 - 16:00
Tirsdag kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Brands4Kids
Industrivej 25
7430 Ikast, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Besøg website »

Brands4Kids Lagersalg i Ikast

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Spar op til 70 % på et bredt udvalg af sommertøj herunder fashionvarer, sommerjakker, sandaler, sko, badetøj og en masse andet til at gøre børnenes garderobe klar til sommeren. Vi har denne gang også vores nye mærker En Fant og Nordic Label præsenteret.

Find sommerens favoritter fra En Fant, Nordic Label, Color Kids, Creamie, ME TOO, Minymo, Celavi og Pippi.

Grundet COVID-19 bedes følgende overholdes:
- BRUG HÅNDSPRIT VED INDGANGEN
- HOLD AFSTAND
- VED TEGN PÅ SYGDOM, BLIV HJEMME

Åbningstider:
Mandag den 25. maj kl. kl. 09:00 - 16:00
Tirsdag den 26. maj kl. kl. 09:00 - 16:00

Adresse:
Industrivej 25
7430 Ikast 

Betaling:
Der kan betales med Dankort, kontanter samt MobilePay

Praktisk information:
- Der vil være løbende opfyldning af varer.
- Der kan forekomme kø ved indgangen, primært om formiddagen.
- Lokalet er kørestolsvenligt.
- Parkering ved Society of Lifestyle showlab. Parkering ved vejen er forbudt.
- Brands4kids giver ikke bytteret på varerne. 
- Personalet sikrer at lagersalget gennemføres i henhold til regeringens retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

 

Brands4kids er den virksomhed i Danmark som, står bag flest børnetøjsmærker på en gang. De har tøj til alle str. børn - fra babytøj til tøj til de lidt større børn. Til Brands4kids lagersalget finder du alt hvad du skal bruge af tøj til dit barn fra det er 0-14 år. De har både overtøj, undertøj, gummistøvler og alt derimellem, og så er priserne rigtig gode.

Jeg tager selv til deres lagersalg mere eller mindre hver gang, da jeg altid kan finde det jeg står og mangler til mine børn. Så jeg kan varmt anbefale deres overtøj, og alt deres andet tøj for den sags skyld - du får rigtigt meget for dine penge.

Brands4Kids er Danmarks førende virksomhed på børnetøjsmarkedet, og huser mange brands. De har alt hvad hjertet begærer til de små poder, og et brand til ethvert behov. 

Pippi er brandet til de helt små børn. Fra Pippi finder du bløde tekstiler med søde prints. For Pippi er det gældende at komforten er det vigtigste

CeLaVi er overtøj til børnene som er designet til, at det skal være let at lave spilopper – i al slags vejr. Deres overtøj er lavet i komfortable designs, i skønne farver.  

Me Too er lavet som et modspil til den afdæmpede tendens der trender, det er tøj med masser af farver og legende prints.

Creamie har øje detaljer og designer mode til pigen, som elsker smukt tøj. Creamie er kendt for at kunne skille sig ud på deres høje kvalitet - der er kræset for detaljerne.

Minymo er lavet som et harmonisk sammenspil, med at der skal være plads til leg samt at det skal være lækkert at se på. Det er en linje både til drenge og piger, med simple prints og god komfort. Størrelser fra 9-14 år samt newborn kan fås fra Minymo

Color Kids er i 2019 blevet opkøbt af Brands4kids, du har derfor også mulighed for at shoppe dette brand til lagersalget. 

Nordic Label er kommet til i 2019, og byder på et godt udvalg af basistøj, såsom t-shirts, cardigans, sweatbukser, uld, undertøj og meget mere. 

Fixoni er i december 2019 fusioneret med Brands4kids, derfor vil du også kunne finde tøj herfra fremover. Fixoni er et trend mærke der tilbyder alt fra fashiontøj til bodyer.

EN FANT er ligesom Fixoni kommet til i december 2019, du vil derfor også fremover kunne finde de søde, farverige og eventyrlige prints fra EN FANT til Brands4kids lagersalget.

 

Se også lagersalget hos Utoft i Give med flere af de samme brands.