Brands4kids Lagersalg

brands4kids udsat

Åbningstider

Forår 2020

Adresse

Brands4Kids
Industrivej 25
7430 Ikast, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Besøg website »

Brands4Kids Lagersalg i Ikast

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

GRUNDET STATUS MED COVID-19 HAR BRANDS4KIDS VALGT AT UDSÆTTE DERES LAGERSALG PÅ UBESTEMT TID.

NYT LAGERSALG ER IKKE PLANLAGT MEN VI OPDATERER JER NATURLIGVIS SÅ SNART VI HAR NY INFO.

Spar helt op til 70% - få børnenes garderobe klar til forår og sommer

Til lagersalget hos Brands4Kids sparer du helt op til 70% på et bredt udvalg af sommertøj herunder fashionvarer, sommerjakker, sandaler, sko, badetøj og en masse andet til at gøre børnenes garderobe klar til sommeren.
Denne gang vil du også kunne finde deres nye mærker EN FANT, Fixoni og Nordic Label.

Her kan du altså finde alle sommerens favoritter fra EN FANT, Nordic Label, Color Kids, Creamie, ME TOO, Minymo, CeLaVi, Fixoni og Pippi. 

Størrelser:
Til babyer og børn fra str. 50-164. 

Brands:
Salg af børnetøj fra EN FANT, Nordic Label Color Kids, Creamie, ME TOO, Minymo, CeLaVi, Fixoni og Pippi.

Åbningstider:
Nærmere information følger.

Adresse:
Industrivej 21-25
7430 Ikast 

Betaling:
Der kan betales med Dankort, kontanter samt MobilePay

Praktisk information:
Barnevogne er altid velkomne
Parkeringsmuligheder ved adressen samt ved House Doctor på den anden side. Der må IKKE parkeres på vejen. (tjek evt. adressesen på google maps for at få et godt overblik over mulighederne)
Lokalet er kørestolsvenligt
Derudover er der amme/puslerum med microovn og elkedel til opvarmning af flasker.
Brands4kids giver ikke bytteret på varerne. 

Brands4kids er den virksomhed i Danmark som, står bag flest børnetøjsmærker på en gang. De har tøj til alle str. børn - fra babytøj til tøj til de lidt større børn. Til Brands4kids lagersalget finder du alt hvad du skal bruge af tøj til dit barn fra det er 0-14 år. De har både overtøj, undertøj, gummistøvler og alt derimellem, og så er priserne rigtig gode.

Jeg tager selv til deres lagersalg mere eller mindre hver gang, da jeg altid kan finde det jeg står og mangler til mine børn. Så jeg kan varmt anbefale deres overtøj, og alt deres andet tøj for den sags skyld - du får rigtigt meget for dine penge.

Brands4Kids er Danmarks førende virksomhed på børnetøjsmarkedet, og huser mange brands. De har alt hvad hjertet begærer til de små poder, og et brand til ethvert behov. 

Pippi er brandet til de helt små børn. Fra Pippi finder du bløde tekstiler med søde prints. For Pippi er det gældende at komforten er det vigtigste

CeLaVi er overtøj til børnene som er designet til, at det skal være let at lave spilopper – i al slags vejr. Deres overtøj er lavet i komfortable designs, i skønne farver.  

Me Too er lavet som et modspil til den afdæmpede tendens der trender, det er tøj med masser af farver og legende prints.

Creamie har øje detaljer og designer mode til pigen, som elsker smukt tøj. Creamie er kendt for at kunne skille sig ud på deres høje kvalitet - der er kræset for detaljerne.

Minymo er lavet som et harmonisk sammenspil, med at der skal være plads til leg samt at det skal være lækkert at se på. Det er en linje både til drenge og piger, med simple prints og god komfort. Størrelser fra 9-14 år samt newborn kan fås fra Minymo

Color Kids er i 2019 blevet opkøbt af Brands4kids, du har derfor også mulighed for at shoppe dette brand til lagersalget. 

Nordic Label er kommet til i 2019, og byder på et godt udvalg af basistøj, såsom t-shirts, cardigans, sweatbukser, uld, undertøj og meget mere. 

Fixoni er i december 2019 fusioneret med Brands4kids, derfor vil du også kunne finde tøj herfra fremover. Fixoni er et trend mærke der tilbyder alt fra fashiontøj til bodyer.

EN FANT er ligesom Fixoni kommet til i december 2019, du vil derfor også fremover kunne finde de søde, farverige og eventyrlige prints fra EN FANT til Brands4kids lagersalget.

 

Se andre lagersalg i Ikast