Facebook pixel
Dk's største guide Bliv VIP medlem
VIP fordel

Lørdag d. 2. december kl. 10.00 - 11.00

Amazing Living lagersalg

Amazing living lagersalg med bolig artikler

Tilmeld dig reminder mailen hvis du vil have besked om næste lagersalg


Nu kan du komme til et brag af et lagersalg hos Amazing Living. Der vil være lækkert interiør at finde med en besparelse på helt op til 70 % fra populære brands som Day Home, By Rantzau, House Doctor, Cozy Living, Bloomingville og mange flere.

 

Amazing Living finder brugskunst og interiør både i udlandet og herhjemme. Internetbutikken tilsigter at føre et varesortiment, som passer ind i den lyse nordiske stil og som emmer af personlighed.

Lagersalg i NordSjælland med kendte mærker indenfor interiør og bolig design, de sælger ud af deres overskudsvarer og giver derfor dig helt op til 70% rabat, hvilket ikke er normalt at få hos Amazing Living, men til lagersalget får den fuld gas med priserne, da de skal have solgt så meget som muligt for at kunne gøre plads til noget nyt, og her har du så chancen for at finde noget lækkert til din boligt, til en brøkdel af den normale pris, og det er også lidt som at gå på skattejagt at tage på lagersalg, for du ved aldrig hvad du finder, og der er rigtigt mange ting som der kun er få stk. af, hvilket gør det meget sjovere, fordi du kan være heldig at finde noget unikt, som passer lige hjem til dig.

Vi ved desværre ikke om der kommer lagersalg igen, men hvis du leder efter møbel lagersalg eller noget med interiør, så kan du altid tjekke fanen ud med lagersalg, og se om der er noget i nærheden af dig.

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som medlem og få automatisk besked om kommende lagersalg

Adresse:

Engholmvej 10
3100 Hornbæk
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Løbende opfyldning
Parkering
Kørestolsvenligt lokale
Besøg hjemmeside

Kontakt

Kundeservice

Om os

FAQ