Amazing Living lagersalg

Amazing Living lagersalg
VIP fordel logo guld
VIP fordel:
Lørdag d. 2. december kl. 10.00 - 11.00
Ingen VIP billetter tilbage
Sæt mig i kø til billet.
Bliv medlem nu Log ind

Åbningstider

lørdag, 3. december 2016 til søndag, 4. december 2016

Adresse

Engholmvej 10
3100 Hornbæk, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex mobilepay

Amazing living lagersalg med bolig artikler

Tilmeld dig reminder mailen hvis du vil have besked om næste lagersalg


Nu kan du komme til et brag af et lagersalg hos Amazing Living. Der vil være lækkert interiør at finde med en besparelse på helt op til 70 % fra populære brands som Day Home, By Rantzau, House Doctor, Cozy Living, Bloomingville og mange flere.

 

Amazing Living finder brugskunst og interiør både i udlandet og herhjemme. Internetbutikken tilsigter at føre et varesortiment, som passer ind i den lyse nordiske stil og som emmer af personlighed.

Lagersalg i NordSjælland med kendte mærker indenfor interiør og bolig design, de sælger ud af deres overskudsvarer og giver derfor dig helt op til 70% rabat, hvilket ikke er normalt at få hos Amazing Living, men til lagersalget får den fuld gas med priserne, da de skal have solgt så meget som muligt for at kunne gøre plads til noget nyt, og her har du så chancen for at finde noget lækkert til din boligt, til en brøkdel af den normale pris, og det er også lidt som at gå på skattejagt at tage på lagersalg, for du ved aldrig hvad du finder, og der er rigtigt mange ting som der kun er få stk. af, hvilket gør det meget sjovere, fordi du kan være heldig at finde noget unikt, som passer lige hjem til dig.

Vi ved desværre ikke om der kommer lagersalg igen, men hvis du leder efter møbel lagersalg eller noget med interiør, så kan du altid tjekke fanen ud med lagersalg, og se om der er noget i nærheden af dig.