GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Acne Archive

Acne Archive Outlet 

Butikken er lukket i øjeblikket. Hold øje på deres side: acnearchive.com

Hos Acne Archive vil du blandt andet kunne finde kjoler, jeans, bukser, trøjer og sko fra tidligere kollektioner, lækre samples og som en ekstra ting kan du også finde second hand produkter fra mærket.

Outlet butikken er 65 kvm og bugner af lækre modevarer til gode priser. Acne ArchiveNørrebro er helt sikkert et kig værd!

Det Svenske brand har klaret sig rigtig godt med deres outlet butik i Sverige, og nu får danskerne også glæde af deres lækre og unikke pieces.

Acne kommer fra Stockholm og har i dag butikker i hele verden. Det betyder også at der hele tiden skal nye varer på hylderne, og de "gamle" skal ud, men det sker jo i dag på et split sekund, og tøjet kommer derfor ind i outlet butikken når de nye kollektioner skal ud i butikkerne.

Det er kun en lille butik, men der er stadig et godt udvalg af tøj og tilbehør som både tasker og sko, og priserne er gode. Du får faktisk helt op til 70% rabat, og hvem vil ikke gerne gøre en god handel?

Acne er et meget populært brand både i Danmark og udlandet, og du får derfor et meget moderigtigt udvalg til en god pris.

Hvis du alligevel er i København så prøv at tjekke nogle af de andre outlet butikker ud. Der er flere forskellige og der er altid en god deal at gøre.

Håber du finder noget du kan bruge :-)

Rigtig god shopping fra team Lagersalg.com 

 

Adresse:

Elmegade 21
2200 København
Danmark

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B