Facebook pixel
DK's største guide til lagersalg | Log ind
Aba design lagersalg
Aba design lagersalg
Aba design lagersalg
Aba design lagersalg
Aba design lagersalg

Aba design lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

ABA Design lagersalg i Kibæk

ABA - DESIGN & LIVING er et dansk design firma, ejet af mor og datter. De designer og producerer selv alt på deres systue udenfor Herning. Produkterne er af høj kvalitet, der er fokus på anvendelighed og der er kræset for detaljerne. 
På selve dagen vil der være op til 50 % at spare på udvalgte produkter. 

Der vil blive solgt: puder i 9 str, gulvpuder, hundepuder, puffer i 4 str. Bordplader til pufferne i rustfri stål, læder, træ og plast. dækservietter i læder, bordskåner i læder, tasker i uld, plaider og udgående varer - såsom designs af puder.

Vi fylder ikke op løbende, det vi har står fremme men man kan bestille hvis vi bliver udsolgt, vi leverer fragtfrit ved standard vare. Vi laver hynder, loungeområde, puffer mm på specialmål - blot spørg. 

Barnevogne er velkomne. Gode parkeringsforhold.

Skal du have puder til dit hjem er der flere muligheder når ABA living holder lagersalg i Kibæk lidt udenfor Herning. Der er også mange andre lagersalg omkring Herning

Kom med til et lille hyggeligt lagersalg i kibæk lidt uden for Herning, hvor designvirksomheden ABA design holder til i deres hverdag, her har de både kontor og lager samlet, det er en lille dansk familieejet virksomhed hvor alle hjælper hinanden. Når du kommer til lagersalg hos ABA kan du købe deres udstillingsmodeller, kollektionsprøver og udgåede modeller af deres populære varer til en ekstremt nedsat pris, det r priser du normalt ikke finde deres varer til.

Håber det bliver et godt lagersalg

Adresse:

Harreskovvej 1
6933 Kibæk
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering
Besøg hjemmeside

Kontakt

Kundeservice

Om os

FAQ