Yvonne Kone lagersalg

yvonne kone logo

Åbningstider

tirsdag, 31. januar 2017
kl. 13:00 - 18:00Ingen info om åbningstider.

Adresse

Store Kongensgade 36 - 38 1. sal
København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard mobilepay

Taske og accessories lagersalg hos Yvonne Koné

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Salg af udgåede modeller, farver, salgsprøver og 2. sortering. Du finder både tasker, clutches, punge, bæltetasker, sko og støvler - alt sammen i læder. Så hvis du er på jagt efter lidt af hvert eller blot noget inspiration til garderoben, så er det her lagersalget for dig!

Yvonne Koné står inde for deres gode kvalitet og traditionelle håndværk, og der er fokus på holdbarhed kombineret med et lækkert design. Virksomheden har eksisteret siden år 2011, og den er sidenhen blevet en af Danmark mest anerkendte designere af læder og andre gode materialer.

Er du til tasker i god kvalitet og vil du også gerne have godt design, så er det Yvonne Koné du skal se nærmere på. Hun designer både tasker og sko som er i højeste kvalitet. Til lagersalget vil der være helt op til 70% rabat - en rabat du ellers ikke finder ude i butikkerne.
Yvonnes designs er primært i læder og kun kvalitets læder, og når du køber varer i ægte læder holder det også længere, og det får en flot patina, og gør at taskerne kan bruges i mange år, uden at bliver slidte og grimme.

Vil du til andre lagersalg, så husk at vi altid har den nyeste liste over alle lagersalg i Danmark 

Håber du kommer til lagersalg og at du finder noget du kan bruge og at du bliver glad for det. God shopping!