Wood Wood lagersalg

Åbningstider

torsdag, 28. marts 2019 til søndag, 31. marts 2019

torsdag: kl. 16:00 - 20:00
fredag: kl. 12:00 - 20:00
lørdag: kl. 10:00 - 18:00
søndag: kl. 10:00 - 14:00


Adresse

Malt Fest & Event
Thorvaldsensgade 33B
8000 Aarhus
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

VIP fordel
VIP adgang før alle andre - torsdag den 28/3 kl. 15.00 - 16.00
Afsluttet


Wood Wood lagersalg 

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Salg af kollektionsprøver til mænd og kvinder.

Besparelser på op til 70% Hovedsageligt varer fra Wood Wood Spring /Summer og Autumn/Winter 2018 kollektioner, samt varer fra adidas Consortium, Aimé Leon Dore, Asics, Baserange, Converse, Mizuno, New Balance, Nike, Nike Gyakusou, Timex og Undercover. 

Praktisk information:
Størrelser fra XS-XL og str 36-46 i sko.
Begrænset mulighed for Parkering

Ønsker du at komme ind før alle andre? - Som VIP medlem har du mulighed for at trække 1 stk. VIP billet til dig selv. Vis denne billet i døren, og vi lukker dig ind i VIP timen. Som VIP medlem er du garanteret minimal kø, god plads at shoppe på, samt adgang til varerne som de første kunder. VIP-billetterne er frigivet
Læs mere om VIP-medlemskab her: 
https://www.lagersalg.com/vip-club 

Virksomheden, Wood Wood, blev lanceret i år 2002 i Danmarks hovedstad, København, som et mode- og livsstilsbrand. De har butikker i Århus, Berlin og København samt en online webshop. Wood Wood blev stiftet af tre venner, som startede i en kælderbutik hvor de solgte t-shirts med lækre prints. Ejerne af brandet voksede op i 90'erne, hvor grafitti og streetstyle fyldte i billedet, og det har de brugt som inspiration i deres designs. Wood Wood er kendt for at blande high-end mode med sportslook, streetstyle, kunst, musik og den unge kultur, så de kan skabe det bedst mulige produkt balanceret mellem stil og funktion.

Når Wood Wood holder lagersalg så sælger de ud af alle deres rester, fra de mærker som de sælger i deres butik, der vil selvfølgelig være mest fra deres eget brand Wood Wood og så ellers forskellige ting fra alle de andre mærker. Der vil være rigeligt at vælge imellem, både til kvinder og mænd, så går du efter de kendte mærker inden for mode - så er det her du skal hen for at gøre en god handel.