Wood Wood lagersalg

Åbningstider

fredag, 26. oktober 2018 til søndag, 28. oktober 2018
fre. kl. 11:00 - 20:00
lør. kl. 10:00 - 18:00
søn. kl. 10:00 - 14:00


Adresse

Nørrebrogade 208
2200 København N
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex mobilepay

VIP fordel
VIP adgang før alle andre - Fredag d. 26/10 kl. 10.00 - 11.00
Afsluttet


Wood Wood lagersalg med andre mærkevarer 

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Salg af kollektionsprøver til mænd og kvinder.

Besparelser på op til 70% på tidligere sæsoners varer og kollektionsprøver fra brands som Adidas Consortium, Asics, Bianca Chandon, Converse, CDG CDG, Clarks, Gosha Rubchinskiy, New Balance, Nike, Nike Gyakusou, Peter Jensen, Puma, Undercover, Wood Wood og mange flere. 

Der bliver dagligt fyldt op af varer.
Størrelser fra XS-XL og str 36-46 i sko.
Få parkeringspladser foran hallen. 

Virksomheden, Wood Wood, blev lanceret i år 2002 i Danmarks hovedstad, København, som et mode- og livsstilsbrand. De har butikker i Århus, Berlin og København samt en online webshop. Wood Wood blev stiftet af tre venner, som startede i en kælderbutik hvor de solgte t-shirts med lækre prints. Ejerne af brandet voksede op i 90'erne, hvor grafitti og streetstyle fyldte i billedet, og det har de brugt som inspiration i deres designs. Wood Wood er kendt for at blande high-end mode med sportslook, streetstyle, kunst, musik og den unge kultur, så de kan skabe det bedst mulige produkt balanceret mellem stil og funktion.

Når Wood Wood holder lagersalg så sælger de ud af alle deres rester, fra de mærker som de sælger i deres butik, der vil selvfølgelig være mest fra deres eget brand Wood Wood og så ellers forskellige ting fra alle de andre mærker. Der vil være rigeligt at vælge imellem, både til kvinder og mænd, så går du efter de kendte mærker inden for mode - så er det her du skal hen for at gøre en god handel.

VIP-billetterne er frigivet.  VIP timen er denne gang kun for lagersalg.coms medlemmer