Wood Wood lagersalg

stock sale postponed_wood wood

Åbningstider

Forår 2021

Adresse

Nørrebrohallen
Nørrebrogade 208
2200 København N, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Besøg website »

Wood Wood lagersalg 

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teskten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

GRUNDET STATUS MED COVID-19 HAR WOOD WOOD VALGT AT UDSÆTTE DERES LAGERSALG PÅ UBESTEMT TID.

NYT LAGERSALG ER IKKE PLANLAGT MEN VI OPDATERER JER NATURLIGVIS SÅ SNART VI HAR NY INFO.

Spar op til 70% på eksklusive varer fra de mest kendte brands som Adidas, Asics, Baserange, Comme des Garçons, Converse, New Balance, Nike, Nike Gyakusou, Undercover og selvfølgelig Wood Wood og mere.

Åbningstider i 2020:
Nærmere information følger.

Indgang:
Gratis entré. Kun VIP timen kræver gyldig billet.  

Praktisk information:
Der vil være løbende opfyldning af varer.
Der kan betales med alle slags kort, kontanter og MobilePay.
Barnevogne er velkomne. 
Begrænset parkering (betalingsparkering). 
Kørestolsvenligt lokale. 

Ønsker du at komme ind før alle andre? - Som VIP medlem har du mulighed for at trække 1 stk. VIP billet til dig selv. Vis denne billet i døren, og vi lukker dig ind i VIP timen. Som VIP medlem er du garanteret minimal kø, god plads at shoppe på, samt adgang til varerne som de første kunder.
Læs mere om VIP-medlemskab her: VIP CLUB

Virksomheden, Wood Wood, blev lanceret i år 2002 i Danmarks hovedstad, København, som et mode- og livsstilsbrand. De har butikker i Aarhus, Berlin og København samt en online webshop. Wood Wood blev stiftet af tre venner, som startede i en kælderbutik hvor de solgte T-shirts med lækre prints. Ejerne af brandet voksede op i 90'erne, hvor grafitti og streetstyle fyldte i billedet, og det har de brugt som inspiration i deres designs. Wood Wood er kendt for at blande high-end mode med sportslook, streetstyle, kunst, musik og den unge kultur, så de kan skabe det bedst mulige produkt balanceret mellem stil og funktion.

Når Wood Wood holder lagersalg så sælger de ud af alle deres rester, fra de mærker som de sælger i deres butik. Der vil selvfølgelig være mest fra deres eget brand Wood Wood og så ellers forskellige ting fra alle de andre mærker. Der vil være rigeligt at vælge imellem, både til kvinder og mænd, så går du efter de kendte mærker inden for mode - så er det her du skal hen for at gøre en god handel.