GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Won Hundred Container 01 Outlet

Won Hundred Container 01 Outlet.

Hos Container 01 finder du tøj fra Won Hundreds tidligere kollektioner, kollektionsprøver og andre samlpes.

Won Hundred laver lækkert tøj til den modebevidste mand og kvinde. Hvis du stadig går og drømmer om kjolen fra sidste sæson, så er der en god chance for at den findes i Won Hundreds outlet butik. Container 01 er beliggende på Nørrebro i København. 

Hos Won Hundred finder du altid et stort udvalg af deres tidligere designs til en god pris, der vil altid være op til 70% rabat.

Won Hundred startede i 2004 så det er ikke så gammelt et brand, men de fik hurtigt succes og er blevet et anderkendt og populært mærke i Danmark, de sælger dog også til andre lande og du kan derfor finde deres tøj i butikker i hele verden, det sker jo så at der er nogle kollektioner der sælger bedre end andre, og det som sælger mindre godt kommer så på outlet, hvor du kan købe det til en god pris, tøjet fejler ikke noget det kan bare være der er blevet produceret for meget eller der er noget som er kommet retur, ja årsagen til det kan være mange. men en ting er sikkert du kan altid gøre en god handel i butikken, og der er åbent hver dag så det betyder ikke så meget hvornår du vil shoppe, og du behøver ikke vente på won Hundreds lagersalg, selvom det er mega fedt og jeg synes du skal besøge det hvis du er heldig at være i nærheden de to dage det varer.

Adresse:

Guldbergsgade 29
2200 København N
Danmark

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B