maria black lagersalg
VIP fordel:
VIP adgang den 24 April kl 17.00 - 18.00
VIP er afsluttet.

Åbningstider

torsdag, 25. april 2019 til lørdag, 27. april 2019
Torsdag kl. 10:00 - 19:00
Fredag kl. 10:00 - 19:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Lynfabrikken
Vestergade 49
8000 Aarhus c, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard mobilepay

Besøg website »

Maria Black & Won Hundred lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

WON HUNDRED & MARIA BLACK inviterer til fælles lagersalg, der vil være et bredt sortiment af sæson aktuelle varer, kollektionsprøver samt restpartier.
Der vil være mulighed for at spare op til 80%

Der vil være et bredt sortiment af alle størrelser, til både mænd og kvinder fra Won Hundred og Maria Black. 

Praktisk information:
Løbende opfyldning af varer ved begge lagersalg. 
Barnevogne er velkomne ved begge lagersalg

OBS. Dette lagersalg foregår både i KBH og Aarhus. Der vil være VIP adgang for lagersalg.coms VIP klub på begge adresser . 

 

Den dansk-irske guldsmed Maria Black, lancerede sin første kollektion, MBJ, i 2010 bygget på ambition og lidenskab for ædelmetaller, og med en nyskabende ”fashion forward” tilgang til konceptuelt smykkedesign. Maria blev født i København med en livsdefinerende nysgerrighed på verdens kulturer. Dette har ført hende ud på rejser rundt i Europa, Brasilien og Indien. Skabertrangen blev vækket af inspirationen og skønheden hun fandt på rejserne og førte til, at hun opdagede og udviklede sit naturlige talent for smykkedesign. 

Won Hundred har hurtigt indtaget den danske modebranche. Won Hundreds tøj er lavet til at ramme den yngre generation, med et tvist af Rock and Roll, laver de tøj til drenge og piger, ofte med et unisex look. Elsker du også at shoppe mode og kvalitetstøj til skarpe priser?- så er det værd at besøge Won Hundred når de holder lagersalg.