Villeroy & Boch lagersalg

villeroy og boch logo

Åbningstider

fredag, 1. november 2013
kl. 00:00 - 00:00Ingen info om åbningstider.

Adresse

Vallensbækvej 26-28
2605 Vallensbæk, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Villeroy & Boch lagersalg med service

Dette lagersalg eksisterer ikke længere desværre.

Skulle de holde lagersalg igen, vil vi sende besked ud til alle jer der har tilmeldt sig reminder listen, så husk at melde dig på, man ved jo aldrig om det skulle komme igen. Vi krydser i hvert fald fingre for at det sker.

Spar op til 80% på anden sortering produkter, udgåede sortimenter og midlertidig overskudslager beholdning af porcelæn, glas, bestik og tilbehør.

De modtager kun kreditkortbetaling, ingen kontanter.

De fleste af os kender mærket Villeroy & Boch, de laver alt i porcelæn og det er lige fra tallerkener til håndvaske, deres mærke er meget kendt og det forstår man godt, de formår at lave et langtids holdbart design i højeste kvalitet, som kan bruges i mange år. Selvfølgelig sker det at man taber noget af sit service det kan aldrig undgås, og der findes endnu ikke porcelæn der kan holde til en tur på gulvet, og specielt ikke hvis man har klinker, men derfor er det godt at de fleste former for service kan findes igen, det udgår ikke lige og du kan derfor hele tiden løbende supplere op når skaden er sket og der er kommet skår i noget af det du har.

Og vil du bare gerne have et helt nyt spisestel eller står du og skal flytte hjemmefra eller bare flytte for dig selv, ja så er der god mulighed for at få det hele samlet og til en god pris når der er lagersalg, vi håber på det kommer snart igen, vi skal gøre hvad vi kan for at det sker.

Se også Lagersalg med Boliginteriør