Victoria Vine Lagersalg

victoria vine logo
VIP fordel logo guld
VIP fordel:
Ved visning af gyldig VIP-billet ved kassen udleveres 1 stk.: Moulin-A-Vent 2013 fra Pascal Granger, Beaujolais, Frankrig.
Ledige billetter
Bliv medlem nu Log ind

Åbningstider

lørdag, 2. juni 2018 til søndag, 3. juni 2018
Lørdag kl. 10:00 - 16:00
Søndag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Restaurant Paustian
Kalkbrænderiløbskaj 2
2100 København Ø, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Vin lagersalg i København

 

Vinlagersalg i København - Spar helt op til 60%.

Victoria Vine gentager succesen og afholder endnu et lagersalg. Med et lager bestående af højkvalitetsvine vil der være mulighed for at købe vine fra eftertragtede producenter fra bl.a. Frankrig og Italien.

Da vi skal have ryddet op på lageret vil alle mindre restpartier komme med til lagersalg, hvorfor der vil være mulighed for at sikre sig sjældne vine til uhørte priser. Derudover vil der være vine fra større producenter i et attraktivt prisleje på under kr. 100,- 

VIP-billetterne bliver frigivet 18 maj kl. 10.00.
Du har mulighed for at få en lækker flaske vin med hjem gratis, ved visning af gyldig VIP-billet. Værdi 124,-

Barnevogne er velkomne.
Gratis parkering lige foran adressen

Vil du gerne have fyldt vin reolen eller vin kælderen op med god vin? ja så er der nu mulighed for at få de bedste vine når Victoria Vine slår dørene op for et brag af et lagersalg med alle former for vin, så skal du have en god rødvin til maden fredag aften? eller skal du holde fest og vil du gerne give dine gæster en god vin oplevelse? Måske vil du bare gerne være forberedt på uventede gæster og have lidt klar, det er både hvidvin, rødvin, rose vin og mousserende vin, ja vin til alle anledninger. Så det kan være til et koldt glas hvidvin på terrassen en lørdag eftermiddag eller hvis du skal fejre noget og vil poppe en champagne.