Tommy Hilfiger & Calvin Klein lagersalg

tommy hilfiger og calvin klein logo

 

 

Åbningstider

Efterår 2018


Adresse

Fodboldfabrikken
Kløvermarksvej 70
2300 København
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Tommy Hilfiger & Calvin Klein lagersalg i København 

Salg af kollektionsprøver du kan finde: herretøj, dametøj, denim, børnetøj, undertøj og accessories.

Der vil være både Tommy Hilfiger og Calvin Klein til hele familien, så du kan få shoppingen overstået til alle i familien på én gang.

De modtager dankort - men det er en god idé at medbringe kontanter for at mindske køen - både for din egen skyld og for de andre besøgende.

Tommy Hilfigers design er lavet som en hyldest til den amerikanske, preppy stil. Hilfiger har designet tøj siden 1985, og prioritere at hans kunder kan få høj kvalitet til en fornuftigt pris!

Hilfiger designer både tøj, accessories og sko - så hvis du mangler en jakke, et par nye støvler, et par cool jeans eller den lille sorte kjole, så er det nu du får chancen for at købe premium tøj til små priser - what's not to love?

Calvin Klein deltager samtidig ved dette lagersalg, og er et af verdens største beklædnings brands. Calvin Klein er et verdens omspændende brand, der har tre subbrands så de kan tilbyde deres kunder lige hvad de mangler! Det vil sige at de formår at designe til hele familien, hvilket de også kører en kampagne med - #mycalvins. Som er indbegrebet af Calvin Klein - et par jeans der komplimentere alle generationer! Derudover er Klein også blevet meget anerkendt for deres undertøjskollektion, som yderligere kan fungere som søndags "hyggetøjet".