Tommy Hilfiger & Calvin Klein kollektionssalg

tommy hilfiger og calvin klein logo

Åbningstider

Forår 2021

Adresse

The Plant CPH
Raffinaderivej 22
2300 København s, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Tommy Hilfiger & Calvin Klein kollektionssalg i København.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

 

Calvin Klein & Tommy Hilfiger inviterer dig til kollektionssalg. 

Der vil være masser af kollektionsprøver samt andre varer fra: TH Menswear – TH Womenswear – TH Tailored – Tommy Jeans – CK Mens - CK Women - CK Jeans – TH Kids – CK & TH Underwear – CK & TH Accessories. 

Salg af kollektionsprøver til herre, dame, børn og accessories.

Hvor:
The PLant CPH
Raffinaderivej 22
2300 København S

Åbningstider i 2020:
Ny datoer endnu ikke klar - hold øje med denne side 

Indgang:
Det kræver ikke billet at få adgang til dette lagersalg, og entréen er gratis. Du stiller dig blot i kø.
INGEN VIP FORDEL TIL DETTE LAGERSALG.

Parkering: 
Cirka 200-300 p pladser foran lokalet, P-automat tilknyttet. Se billede for kort over området.

Betaling:
De tager imod kontanter, dankort og mobilepay - husk at tjekke din beløbsgrænse ved mobilepay.

Barnevogne:
Det er ikke muligt at medbringe barnevogne, klapvogne mm. til dette lagersalg

Der vil være både Tommy Hilfiger og Calvin Klein til hele familien, så du kan få shoppingen overstået til alle i familien på én gang.

 

Tommy Hilfigers design er lavet som en hyldest til den amerikanske, preppy stil. Hilfiger har designet tøj siden 1985, og prioritere at hans kunder kan få høj kvalitet til en fornuftigt pris!

Hilfiger designer både tøj, accessories og sko - så hvis du mangler en jakke, et par nye støvler, et par cool jeans eller den lille sorte kjole, så er det nu du får chancen for at købe premium tøj til små priser - what's not to love?

Calvin Klein deltager samtidig ved dette lagersalg, og er et af verdens største beklædnings brands. Calvin Klein er et verdens omspændende brand, der har tre subbrands så de kan tilbyde deres kunder lige hvad de mangler! Det vil sige at de formår at designe til hele familien, hvilket de også kører en kampagne med - #mycalvins. Som er indbegrebet af Calvin Klein - et par jeans der komplimentere alle generationer! Derudover er Klein også blevet meget anerkendt for deres undertøjskollektion, som yderligere kan fungere som søndags "hyggetøjet". 

Kopiering af dette lagersalg til andre medier forbydes! Infoen om dette lagersalg må kun findes på lagersalg.com og lagersalg.coms egen Facebook side.