Tiger of Sweden lagersalg

Tiger of sweden logo

 

 

Åbningstider

Marts 2018


Adresse

Docken
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

VIP fordel
VIP adgang
Kun for medlemmer af Lagersalg.com VIP Club.

Bliv medlem nu eller Log ind


Tiger of Sweden lagersalg i København

Du vil kunne finde varer fra, tidligere kollektioner samt kollektionsprøver.

Der vil være et bredt udvalg, og alle linjer vil være repræsenteret, størrelserne kan dog variere.

Spar op til 70%

Du skal påregne en del kø

OBS: Omkring VIP lagersalget mandag d. 28/8. Adgangen denne dag er kun mod invitation, for at få en invitation/billet skal du være medlem af Lagersalg.coms VIP klub. Til VIP lagersalget vil der også deltage medarbejdere fra Tiger of Sweden.
Der vil kun være et begrænset antal billetter til rådighed, og du skal være medlem før du kan få en billet. Når der står udsolgt her på siden vil der ikke være flere billetter. 

Der er åbent for alle uden billet d. 29. - 30/8

Tiger of Sweden, er som navnet siger et svensk mærke, som designer modetøj til kvinder og mænd, de har et meget stort udvalg og mange forskellige styles, deres stil er meget nordisk, og du finder både klassiske jakkesæt, og farverige kjoler, så der er noget til enhver smag. Tiger of Sweden har faktisk eksisteret siden 1903, hvilket der er mange som ikke er klar over, så de har en meget lang historie i modeindustrien, det hele startede med skrædersyet jakkesæt, og sidenhen har virksomheden udviklet sig.

Tiger of Sweden er et ekstremt populært mærke, derfor kan du også til Tiger of Swedens lagersalg, forvente at der kommer rigtigt mange mennesker, derfor skal du væbne dig med tålmodighed, så husk at tage godt med tøj på efter vejret, da det kan tage lidt tid inden du er inde.