Tiger of Sweden lagersalg

tiger of sweden logo

Åbningstider

mandag, 11. marts 2019 til onsdag, 13. marts 2019
Mandag kl. 12:00 - 19:00
Tirsdag kl. 12:00 - 19:00
Onsdag kl. 12:00 - 18:00

Adresse

Docken
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Tiger Of Sweden lagersalg i København.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

opdat. d 2/9-2019. Tiger Of Sweden ønsker ikke at deres nuværende lagersalg kan findes her - vi håber at du finder infoen et andet sted :)

Spar mellem 50-75 % på Tiger Of Sweden!
Du vil kunne finde kollektionsprøver og varer fra tidligere sæsoner.  
Du vil både kunne finde tøj til mænd og kvinder. 
Der vil være et bredt udvalg, og alle linjer vil være repræsenteret, størrelserne kan dog variere.

Praktisk information: 
DET ER EN STOR HJÆLP, HVIS ALLE VIL TJEKKE DERES BELØBSGRÆNSE VED BETALING MED MOBILEPAY – DET GIVER LANG VENTETID NÅR DETTE SKAL FORHØJES VED KASSEN - TAK
Ingen returret eller ombytning ved dette lagersalg.
Da lagersalget er meget populært skal man påberegne en del kø for at komme ind.
Løbende opfyldning af varer i løbet ad dagen
Barnevogne er velkomne.
Gratis parkering.


 

Tiger of Sweden, er som navnet siger et svensk mærke, som designer modetøj til kvinder og mænd, de har et meget stort udvalg og mange forskellige styles, deres stil er meget nordisk. Du finder både klassiske jakkesæt, og farverige kjoler, så der er noget til enhver smag. Tiger of Sweden har eksisteret siden 1903, og har en meget lang historie i modeindustrien hvor de har videreudviklet deres design DNA.

Tiger of Sweden startede med skrædersyet jakkesæt, og laver nu forsat jakkesæt, fine kjoler, lækre tasker, skjorter, blazer, sko, stilletter, tørklæder og meget, meget mere!

Tiger of Sweden er et ekstremt populært mærke, derfor kan du også til Tiger of Swedens lagersalg, forvente at der kommer rigtigt mange mennesker, derfor skal du væbne dig med tålmodighed, så husk at tage godt med tøj på efter vejret, da det kan tage lidt tid inden du er inde.