Tiger of Sweden lagersalg

tiger of sweden logo

 

 

Åbningstider

Forår 2019


Adresse

Docken
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Tiger of Sweden lagersalg i København.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

 

Du vil kunne finde varer fra tidligere kollektioner, samt kollektionsprøver.

Du vil både kunne finde tøj til mænd og kvinder - eller måske finde en fin gave.

Der vil være et bredt udvalg, og alle linjer vil være repræsenteret, størrelserne kan dog variere.

 

VI BEDER KUNDERNE OM AT TJEKKE DERES BELØBSGRÆNSE VED BETALING MED MOBILEPAY – DET GIVER LANG VENTETID NÅR DETTE SKAL FORHØJES VED KASSEN - tak.
Ingen returret eller ombytning ved dette lagersalg.
Da lagersalget er meget populært skal man påberegne en del kø.

Spar op til 70%

 

Tiger of Sweden, er som navnet siger et svensk mærke, som designer modetøj til kvinder og mænd, de har et meget stort udvalg og mange forskellige styles, deres stil er meget nordisk. Du finder både klassiske jakkesæt, og farverige kjoler, så der er noget til enhver smag. Tiger of Sweden har eksisteret siden 1903, og har en meget lang historie i modeindustrien hvor de har videreudviklet deres design DNA.

Tiger of Sweden startede med skrædersyet jakkesæt, og laver nu forsat jakkesæt, fine kjoler, lækre tasker, skjorter, blazer, sko, stilletter, tørklæder og meget, meget mere!

Tiger of Sweden er et ekstremt populært mærke, derfor kan du også til Tiger of Swedens lagersalg, forvente at der kommer rigtigt mange mennesker, derfor skal du væbne dig med tålmodighed, så husk at tage godt med tøj på efter vejret, da det kan tage lidt tid inden du er inde.