Tanger Outlets Ottawa

Kort for Tanger Outlets Ottawa

Åbningstider

Mandag kl. 09:30 - 21:00
Tirsdag kl. 09:30 - 21:00
Onsdag kl. 09:30 - 21:00
Torsdag kl. 09:30 - 21:00
Fredag kl. 09:30 - 21:00
Lørdag kl. 09:30 - 21:00
Søndag kl. 10:00 - 18:00

Adresse

8555 Campeau Drive
ONK2T 0K5 Ottawa, Canada
Find vej

Besøg website »

Tanger Outlets Ottawa

Outlet Centre i byen Ottawa i Canada.

Centret har mange outlet butikker, det er helt vildt, det er kæmpe stort, og her kan du købe varer direkte fra producenterne, som har deres egne butikker i centret. Det betyder at du undgår det fordyrende mellemled, og kan derfor spare 30-70%, og alle varer er i sæson, så du ikke skal købe sommertøj om vinteren og omvendt. Du finder alt fra smykker til kulinariske specialiteter.

Der er hele tiden nye events i centret både udsalgs festival og andre arrangemementer, som gør shopping lidt sjovere så tjek altid deres side ud inden dit besøg, da der kan være der sker nhoget spændene næste gang du overvejer at komme på besøg.

Tanger Outlets Ottawa har et stort udvalg af kendte mærker som: Aldo, Fossil, Levi's, Nike, Old Nation, Under Armour og mange andre, og som du kan se er der både tøj, smykker, tasker, skønheds produkter og meget andet, så det er et godt mix af butikker, som gør at hele familien kan være med både ung som gammel.

Der er også et godt udvalg af caf'er og restauranter i centret som gør det lidt lettere, at tage en hel dag ud til shopping, så du lige kan tage et lille hvil imellem besøgene hos butikkerne, da der er så mange at hvis du skal nå igennem dem alle skal du nok forvente at bruge en del timer der ude, så husk kun at tage folk med med god tolmodighed eller sørg for at de kan side på cafe mens du shopper.