Tanger Outlet Saint-Sauveur

Kort for Tanger Outlet  Saint-Sauveur

Saint-Sauveur

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 18:00
Tirsdag kl. 10:00 - 18:00
Onsdag kl. 10:00 - 18:00
Torsdag kl. 10:00 - 21:00
Fredag kl. 10:00 - 21:00
Lørdag kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 10:00 - 17:00

Adresse

100 Avenue Guindon
QC J0R 1R6 Saint-Sauveur, Canada
Find vej

Saint-Sauveur

Åbningstider

Ingen info om åbningstider.

Adresse

100 Avenue Guindon
QC J0R 1R6 Saint-Sauveur, France
Find vej

Besøg website »

Outlet tæt på Montréal

Outlet centret ligger nord for Mentréal, og der er ca. 1,5 times kørsel fra Montréal til Saint-Sauveur, outlettet er en del af Tanger Outlets, som har centre flere steder i USA og Canada, deres centre er meget flotte, og har et godt udvalg af forskellige mærker, så du med sikkerhed vil kunne finde noget der falder i din smag, centret er åbent dagligt, men kan have lukket på nationale helligdage, så tjek deres hjemmeside inden dit besøg.

Er du til streatwear? så er der gode muligheder hos Saint-Seuveur da de har mærkerne Ecko Unltd, Reebook og andre streatwear mærker, men der er også mode barnds som Guess, Tommy Hilfiger og Puma, plus flere andre mærker som nok er mest kendt i Canada og USA men knapt så meget i danmark, men det er derfor også oplagt at gå på opdagelse i butikkerne som man ikke kender i forvejen, hvem ved om der gemmer sig noget godt og noget som lige falder i din smag og stil, der er i hvertfald meget at vælge imellem og priserne er som altid i et outlet rigtigt gode, og når der er udsalg er de ekstra gode, så kom forbi næste gang du er i området og gør en god handel.

Der findes mange outlet centre i Canada og det her er bare et af dem, så tjek listen over de andre ud måske du er tættere på et af de andre, eller måske der er mulighed for et besøg i to centre.