Sv. Michelsen Lagersalg

sv. michelsen logo

Åbningstider

Forår 2021

Adresse

Stamholmen 91
2650 Hvidovre, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash

Besøg website »

Sv. Michelsen Chokolade lagersalg

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Salg af chokolade og andre delikatesser. Du kan finde lakridser, hjerter, påskeæg, chokolade, dessertflødeboller med marcipanbund og andre lækre delikatesser.

Spar 40-60%

Åbningstider:
Fredag den 6. november kl. 14:00 - 16:00

Begrænset antal varer, der er ingen opfyldning af nye varer ved dette lagersalg.

Der er tale om et lagersalg, dvs. at det er varer med kortere holdbarhed, skønhedsfejl eller emballagefejl. Yderligere kan de heller ikke garantere at hele deres produktsortiment er repræsenteret på lagersalget, og at det kan variere fra gang til gang hvad der er at vælge imellem. Sv. Michelsen lagersalget har rigtig mange besøgende og du kan forvente en del kø, samt at der kan være varer der er udsolgt inden du kommer ind.

De holder som udgangspunkt lagersalg hver 1. fredag i måneden, ved ændringer kan det ses under åbningstider.

Er der noget bedre end chokolade?

Og det kan næsten ikke blive bedre, når du ovenikøbet får en god rabat, på rigtig god chokolade.

Sv. Michelsen er en dansk virksomhed, som producerer chokolade produkter. De er specielt kendt for deres kunst dåser, hvor de hvert år udgiver en ny dåse, med kunst på fra forskellige kunstnere. 

Sv. Michelsen har eksisteret siden 1933, og har en lang tradition for produktion af chokolade. De laver i dag masser af forskellige fyldte chokolader, flødeboller, påskeæg, marcipanbrød og andre lækre chokolader, i forskellige varianter.

Her er den oplagte mulighed for at købe chokolade, som er udover det sædvandlige! Så mangler du desserten, værtindegave eller fredagssnolder, så er her det oplagte for dig!