sv. michelsen logo

Åbningstider

fredag, 7. februar 2020
kl. 14:00 - 16:00
Fredag kl. 14:00 - 16:00

Adresse

Stamholmen 91
2650 Hvidovre
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash

Besøg website »

Sv. Michelsen chokolade lagersalg

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminderlisten på denne side, og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Salg af chokolade og andre delikatesser. Du kan finde lakridser, hjerter, påskeæg, chokolade, dessertflødeboller med marcipanbund og andre lækre delikatesser.

Spar 40-60%

Begrænset antal varer, der er ingen opfyldning af nye varer ved dette lagersalg.

Der er tale om et lagersalg, dvs. at det er varer med kortere holdbarhed, skønhedsfejl eller emballagefejl. Yderligere kan de heller ikke garanterer at hele deres produktsortiment er repræsenteret på lagersalget, og at det kan variere fra gang til gang hvad der er at vælge imellem. Sv. Michelsen lagersalget har rigtig mange besøgene og du kan forvente en del kø, samt at der kan være varer der er udsolgt inden du kommer ind.

De holder som udgangspunkt lagersalg hver d. 1. fredag i måneden, ved ænderinger kan det ses her under åbningstider.

Er der noget bedre end chokolade?

Og det kan næste ikke blive bedre, når du ovenikøbet får en god rabat, på rigtig god chokolade.

Sv. Michelsen er en dansk virksomhed, som producere chokolade produkter, de er specielt kendt for deres kunst dåser, hvor de hvert år udgiver en ny dåse, med kunst på fra forskellige kunstnere. 

Sv. Michlsen har eksisteret siden 1933, og har en lang tradition for produktion af chokolade, de laver i dag masser af forskellige fyldte chokolader, flødeboller, påskeær, marcipanbrød og andre lækre chokolader, i forskellige varianter.

Her er den oplagte mulighed for at købe chokolade, som er udover det sædvandlige! Så mangler du desserten, værtindegave eller fredagssnolder, så er her det oplagte for dig!