STM Sport lagersalg

stm lagersalg
VIP fordel logo guld
VIP fordel:
Gratis gave: Drikkedunk værdi 110,- (kan ses på billedet)
Bliv medlem nu Log ind

Åbningstider

torsdag, 4. maj 2017 til lørdag, 6. maj 2017
Torsdag kl. 14:00 - 20:00
Fredag kl. 14:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Adresse

Bjørnholms allé 4
8260 Viby, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mobilepay

Besøg website »

Lagersalg med sportsbeklædning 

Mærker: Isbjörn of Sweden, Gerber, Cebe, Masters, Camelbak og mange andre.

Spar 50 -90%!

Tilmeld dig reminder listen hvis du vil have en mail så snart der kommer et nyt lagersalg.

STM Sport A/S er distributør af high-end produkter til et aktivt udeliv, hvad enten det er på hobby eller professionelt niveau. De har altid fuld fokus på vores kunder og hvordan vi kan hjælpe til med at sikre en fleksibel og sund forretning.

Med en bred produktportefølje som dækker over ca. 50 niche brands, kan de tilbyde flere produkter fra én og samme leverandør, hvilket reducerer administration- og fragtomkostninger.

Kæmpe lagersalg i Aarhus med alt til outdoor og sport. Er du til udendørslivet eller dyrker du meget sport, så er det her et oplagt lagersalg for dig, du finder en masse beklædning til forskellige sportsgrene, f.eks. skitøj, løbetøj, cykeltøj og meget andet. Der vil være et bredt udvalg af populære mærker som er i god kvalitet, for vi ved at udstyr og tøj til sport skal kunne holde til at blive brugt og til at blive vasket meget. 
Der er hele 50 forskellige mærker at vælge imellem og det er både udenlandske og danske. Der vil være lidt af det hele, og det er både til børn og voksne. Så skal du have udstyret i orden til din sportsgren eller til dine børns? Ja, så er det her et godt lagersalg at tage til. God fornøjelse!

Håber du finder noget du kan bruge til din sport ;-)