Spring Copenhagen Lagersalg

spring copenhagen logo

Åbningstider

søndag, 11. september 2022
kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 10:00 - 17:00

Adresse

Farverland 6
2600 Glostrup, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Spring Copenhagen lagersalg i Glostrup

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Det bliver en magisk, sjov og særlig dag, når Spring Copenhagen slår dørene op til deres første fysiske lagersalg.

De tager udgåede varer med fra bl.a. Eva Stæhr-Nielsen, mencke&vagnby og Benjamin Hansen, og de lover dig, at du kan få dem for en slik.

De presser nemlig priserne helt i bund, så de kan få plads til alle efterårets søde og spændende nyheder. Derfor kan du spare helt op til 70% ift. vejledende udsalgspris.

Finder du en prototype eller et udgået design, kan du kuppe dig til det for priser, du af gode grunde ikke finder andre steder. 

Du kan finde varer i 2. sortering, udgåede designs og sjældne prototyper til fantastiske priser! Og hvis du er rigtig heldig, finder du et design, du slet ikke vidste du manglede i din samling.  

Siden Spring Copenhagen's opstart i 2015 har de langsomt opbygget et mindre lager af varer, der af forskellige årsager ikke kan sælges på deres webshop eller i deres mange butikker rundtom i Danmark. Det drejer sig om:

- 2. sortering af kendte designs
- Udgåede designs
- Samples af designs, der ikke er blevet sat i produktion

I stedet for at kassere disse designs vil de gerne lade deres trofaste kunder kigge på dem først. Derfor er du indbudt til deres fysiske lagersalg, hvor du kan købe disse varer til priser helt ned til 20-30 kr.

Åbningstider 2022:
Søndag den 11. september kl. 10:00 - 17:00

Adresse:
Farverland 6
2600 Glostrup

Praktisk info:
Du kan betale med kontanter og MobilePay.
Barnevogne er velkommen.
Lokalet er kørestolsvenligt.
Der er gode parkeringsforhold ved adressen.