Sport Direct lagersalg

sport direct logo

Åbningstider

onsdag, 31. januar 2018 til fredag, 2. februar 2018
Onsdag kl. 13:00 - 18:00
Torsdag kl. 13:00 - 18:00
Fredag kl. 13:00 - 18:00

Adresse

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Besøg website »

Sportsudstyr og tilbehørs lagersalg.

Sports lagersalg, med tøj og udstyr til både børn og voksne. Spar hele 50-75 %.
Lageret skal ryddes så der er plads til nye varer. Der vil derfor være varerprøver samt restlager.

 

Det er ved at være længe siden sidste lagersalg, men når det kommer igen sender vi en mail ud til at som har skrevet sig op til at få besked om lagersalget, så husk at meld dig på.


Der vil være sportstøj fra populære mærker som Puma, Adidas, Hummel, Nike, samt fritidsbeklædning som jakker, polo-shirt, t-shirt m.m. fra f.eks. ID-line, TeeJays; Nimbus.

Parkeringsmuligheder lige ved adressen. 

 Skal du have styr på tøjet eller udstyret til din sport? Så er der mange kendte mærker at vælge imellem når Sport Direct slår dørene op for deres lagersalg i Taastrup, hvor de kan give dig helt op til svimlende 75% i rabat på kendte mærker som Hummel, Adidas, Nike og Puma, der vil være være andre mærker og det er blandet hvor meget der er repræsenteret af de forskellige mærker, da det jo er tale om rester, men det betyde rogså at priserne er ekstra gode og du kan gøre en god handel som du ikke lige kan i den lokale sportsbutik.

Der er tøj til alle former for sport og til hele familien.

Du finder også livsstils beklædning som kan bruges til en gåtur, på camping eller til andre aktiviteter med lidt mindre run på, derfor er der noget for de fleste om du er til hardcore hit træning, crossfit eller bare godt kan lide at gå en lang tur i skoven.

Mens du venter kan du finde listen over alle Sport24 butikker her