Speedtsberg lagersalg

speedtsberg logo

Åbningstider

lørdag, 5. december 2015
kl. 09:00 - 12:00
Lørdag kl. 09:00 - 12:00

Adresse

Grimhøjvej 14
8220 Brabrand, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Interiør og brugskunst lagersalg

Lagersalg med brugskunst og designprodukter til boligen. Du finder bl.a. vaser, lysestager, puder, deco, vinduespynt, skåle, fade, potter, service, nisser, julekugler, bakker, magasinholdere, filtæsker og meget andet.

SPEEDTSBERG KENDETEGNER ENKELTHED OG MODERNE SKANDINAVISK DESIGN, SOM BESTÅR AF BRUGSKUNST, INTERIØR, TEKSTILER, SMÅMØBLER MM. VI PRÆSENTERER HVER SÆSON TO STORE KOLLEKTIONER, SOM INDEHOLDER EN BRED VIFTE AF ELEMENTER TIL BÅDE BOLIG OG HAVE. FOR AT INDHENTE INSPIRATION TIL VORES PRODUKTER, REJSER de I HELE VERDEN, HVOREFTER de, MED UDGANGSPUNKT I DEN NYESTE TREND, FASTLÆGGER DEN NÆSTE KOLLEKTION.

Vil du gerne have noget nyt til hjemmet og kan du godt lide at designe dit hjem med nye ting, så er der et godt udvalg hos Speedtsberg, de holder altid lagersalg i November, hvilket de gør fordi de også har en del julepynt som derfor er et godt tidspunkt at sælge det på :-)

De laver mest mindre ting til boligen, som kan sættes som pynt på reolen men der er også ting som er mere brugs genstande, som vaser skåle og andre ting til køkkenet og spisebordet.

På lagersalget finder du udstillings produkter, kollektions prøver og andre rester som måske har været pakket ud, været med på messe eller hvor en kasse er gået i stykker, det kan være mange ting, hvis du er vild med det her lagersalg kan det være du måske også vil være interesseret i Brostes lagersalg som også laver designs til hjemmet, men der er også mange andre lagersalg med interiør og ting til hjemmet.