Soulland lagersalg

soulland logo

Åbningstider

torsdag, 6. oktober 2016 til søndag, 9. oktober 2016
Torsdag kl. 10:00 - 19:00
Fredag kl. 10:00 - 19:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00
Søndag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Den Brune Kødbyen
Halmtorvet 15
København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

visa cash mobilepay

Modetøjs lagersalg hos Soulland

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Salg af samples samt varer fra Pre Fall 2016, Spring/Summer 2016 og ældre kollektioner.

Soulland er et internationalt mærke som forhandles rundt i hele verden. Det har eksisteret siden 2012 og startede med herretøj, men der er sidenhen kommet tøj til kvinder med også. De går meget op i bæredygtighed og får produceret meget af deres tøj på fabrikker der er GOTS certificeret, hvilket vil sige at hele produktionen er bæredygtig, økologisk og fremstillet med socialt ansvar, hvilket betyder at dem der producerer tøjet arbejder under ordentlige forhold og at de får en god løn.

Der er primært streetwear, så derfor finder du store skjorter, løse bukser, hoodies og meget andet som er behageligt, samtidigt med at det er moderigtigt. 

Lagersalg er den bedste løsning hvis du gerne vil have tøj til gode priser, men ikke vil gå ned på kvalitet. Her finder du nemlig godt tøj men til priser som du kender det fra high street butikkerne. Du får derfor tøj som tåler at blive vasket mange gange og som kan holde til at blive brugt, og hvis du kan lide at gøre en god handel, så er det lagersalg du skal tage til. Her finder du også ting som ikke er i butikkerne, og et er sikkert, du får altid en god pris.

Rigtig god tur til dig hvis du skal til lagersalg :-)