Sofie Schnoor lagersalg

sofie schnoor logo

Åbningstider

tirsdag, 1. november 2016 til onsdag, 2. november 2016
Tirsdag kl. 10:00 - 18:00
Onsdag kl. 10:00 - 18:00

Adresse

Den Rå Hal
Skovgaardsgade 3
8000 Århus C, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Mode lagersalg til børn og kvinder

Sofie Schnoor ønsker desværre ikke at have deres lagersalg på her, hvilket vi er meget kede af. Hvis du gerne vil finde oplysningerne her igen, så opfordre endelig dem til at tage kontakt til os igen.

Hvis det skulle komme på igen og du gerne vil have besked, så sender vi det ud på reminder mail, så husk at meld dig til

Lagersalg med tøj, sko og accessories til kvinder og børn.

Petit by Sofie Schnoor og Sofie Schnoor

Spar op til 80% på restpartier og vareprøver.

Sofie Schnoor er en dansk designer, som fører brandet i samme navn, der både producerer enormt lækkert tøj og de fedeste sko. Sofie Schnoor grundlagde sit eget brand i en alder af kun 26 år sammen med sin ægtemand, og lanceringen af eget brand var en naturlig udvikling af Sofie Schnoors karriere. Sofie Schnoor laver tøj og sko til den moderne kvinde, som kan lide at klæde sig klassisk med et cool twist. Det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i alle produkterne, og de lækre materialer er en rød tråd som karakteriserer sko såvel som tøj. 
Sofie Schnoor blev på kort tid et meget populært brand, og de fleste danskere er bekendt med hendes designs, indenfor både sko og tøj, til både kvinde rog børn, til deres lagersalg finder du et udvalg af tidligere kollektioner og rester, og du vil med sikkerhed kunne gøre en god handel og få nogle lækre ting med hjem.

Se alle kommende lagersalg