Sofie Schnoor lagersalg

sofie schnoor lagersalg

Åbningstider

Forår 2022

Adresse

Ridehuset
Vestre Allé 1
8000 Aarhus C, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex mobilepay

Sofie Schnoor & Petit Sofie Schnoor lagersalg i Aarhus

Vil du have info om fremtidige lagersalg hos Sofie Schnoor? Tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og  få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Spar op til 80% på masser af fine varer fra tidligere efterårskollektioner fra Sofie Schnoor & Petit Sofie Schnoor.

Sofie Schnoor glæder sig til at byde jer velkommen til deres lagersalg i Aarhus, med attraktive priser på tidligere kollektioner, gældende for begge deres mærker SOFIE SCHNOOR & PETIT SOFIE SCHNOOR.

Åbningstider 2021: 
Lørdag den 9. oktober kl. 10:00 - 17:00
Søndag den 10. oktober kl. 10:00 - 17:00

Adresse:
Ridehuset
Vester Allé 1
8000 Aarhus C

Størrelser:
Women str. XS - XL - 36 - 41
Kids str. 0-16 år 

Praktiske informationer:
Der vil løbende være opfyldning af varer.
Du kan betale med kontanter, Dankort og MobilePay.
Barnevogne/klapvogne skal parkeres udenfor.
Lokalet er kørestolsvenligt.

Personalet glæder sig til at se jer!

 

Sofie Schnoor er en dansk designer, som fører brandet i samme navn, der både producerer enormt lækkert tøj og de fedeste sko. Sofie Schnoor grundlagde sit eget brand i en alder af kun 26 år sammen med sin ægtemand, og lanceringen af eget brand var en naturlig udvikling af Sofie Schnoors karriere. Sofie Schnoor laver tøj og sko til den moderne kvinde, som kan lide at klæde sig klassisk med et cool twist. Det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i alle produkterne, og de lækre materialer er en rød tråd som karakteriserer sko såvel som tøj. 
Sofie Schnoor blev på kort tid et meget populært brand, og de fleste danskere er bekendt med hendes designs, indenfor både sko og tøj, til både kvinder og børn. Til deres lagersalg finder du et udvalg af tidligere kollektioner og rester, og du vil med sikkerhed kunne gøre en god handel og få nogle lækre ting med hjem.

Se alle kommende lagersalg