Ski Outlet Skanderborg

ski outlet 2019

Åbningstider

lørdag, 26. januar 2019 til søndag, 27. januar 2019
Lørdag kl. 10:00 - 15:00
Søndag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Sct. Georggården
Plantagevej 7
8660 Skanderborg, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Ski Outlet Skanderborg.

Vil du have info om næste gang denne virksomhed afholder lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Kalder alle ski-bumser i Østjylland.

Nu kommer Ski Outlet til Skanderborg. Skal du på skiferie i uge 7 bør du helt sikkert planlægge en tur hertil for at få det rigtige udstyr med hjem, vi lover dig at du kan spare helt op til 70 % rabat.

Leder du efter uldundertøj, så kan du finde dette til både mænd, kvinder og børn fra skønne mærker som Helly Hansen, McKinley og Kari Traa.

For at holde kulden ude på pisterne bør du også købe en skijakke der er vind og vandtæt, Ski Outlet har et større udvalg fra kvalitetsmærker til hele familien. Er du i tvivl om hvilken model du bør vælge, der vil være personale til stede der gerne rådgiver dig.

Husk at du også kan finde ski med bindinger, skistøvler, stave, skibriller og handsker og meget andet.

Børnestørrelser Fra str 116 - 176
Dame fra XS – XXL
Herre fra S - 5XL

Barnevogne frabedes til dette lagersalg.
Der vil være løbende opfyldning af varer.

Elsker du at sparer penge? Husk du også kan spare penge når du bestiller din skiferie. Få gode råd her: https://www.lagersalg.com/billig-skiferie

 

Det kan være dyrt at tage på skiferie, både selve turen og udstyret er noget af en udskrivning, og specielt hvis du er en hel familie, derfor er det altid rart at kunne gøre en god handel på det hele.