Ski Outlet Herning

ski outlet

Åbningstider

lørdag, 19. januar 2019 til søndag, 20. januar 2019
Lørdag kl. 10:00 - 16:00
Søndag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Snejbjerg Hallen
Snejbjerg Hovedgade 75
7400 Herning, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Ski Outlet Herning.

Vil du have info om næste gang denne virksomhed afholder lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Ski Outlet lander i Snejbjerg Hallen i Herning weekenden i uge 3.

Kvalitets-skiudstyr og skibeklædning med op til 70 % rabat – behøver vi at sige mere? Er du ski entusiast så bør du selvfølgelig kigge forbi.

Men super skarpe priser på ski med bindinger, så kan det slet ikke betale sig at du skal betale for ski-leje på din næste skiferie. Er du ikke helt sikker på hvilken model og størrelse du bør vælge? -bare rolig, Ski Outlet har søde og dygtige medarbejdere med der vil rådgive dig til at komme hjem med det rigtige.

Når du har styr på skiene samt skistøvler kan du finde lækkert uldundertøj og midlayer fra mærker som Kari Traa, McKinley og Helly Hansen. Der vil være masser af lækkert skiovertøj også, se udvalget af Salomon, Peak Performance, Five Seasons, Tenson og Whistler mm.

Rygskjold, hjelme, skihandsker og skibriller vil selvfølgelig også være repræsenteret, du behøver derfor ikke at shoppe skiudstyr andre steder i år.

Børnestørrelser Fra str 116 - 176 
Dame fra XS – XXL
Herre fra S - 5XL

Barnevogne frabedes til dette lagersalg.
Der vil være løbende opfyldning af varer. 

Elsker du at tage afsted på skiferie og vil du gerne afsted lidt oftere? Læs vores gode råd her: https://www.lagersalg.com/billig-skiferie