GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
Serendipity lagersalg

Serendipity lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

Økologisk børnetøjs lagersalg

Salg af baby og børnetøj i str. 0 - 10 år. Alt i 100% økologisk bomuld. Der vil også være et udvalg af baby-alpaka uld, sengetøj, accessories og lidt til voksne.

Vil du have besked om næste lagersalg?  Så tilmeld dig vores reminder mail :-) 

Serendipity er en økologisk børnetøjsmærke som er ekstremt populært i blandt de kvalitetsbevidste mødre, og det er også til at forstå for deres tøj er ekstremt lækkert og i den højeste kvalitet, de laver tøj som er 100% økologisk, dvs. at tøjet kun er lavet i naturlige materialer og det meste er uld eller bomuld, særligt deres uld er populært da det er meget blødt og dejligt for børnene at have på, og de voksne for de laver også tøj til kvinder og her er det deres strikkede uld sweatre der er det helt store hit, de er også mega bløde og behagelige at have på, samtidigt med de er strikkede i de flotteste mønstre. 
Er du til økologi og vil du gerne købe økologisk tøj på lagersalg så er Serendipity et godt valg, det ligger i Klampenborg og er i deres lille showroom / Kontor, og der er derfor ikke ret meget plads, du skal derfor forvente at skulle stå i kø udenfor, da de ikke kan lukke ret mange ind af gangen, til gengæld er det nemt at komme til med s-toget, som kun er ca. 100 meter fra deres lokation.

Kom med til et godt lagersalg hvor priserne er super gode

 

Adresse:

Dyrehavevej 10
2930 Klampenborg
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B