Salzburg Designer Outlet

Kort for Salzburg Designer Outlet

Åbningstider

Mandag kl. 09:30 - 19:00
Tirsdag kl. 09:30 - 19:00
Onsdag kl. 09:30 - 19:00
Torsdag kl. 09:30 - 19:00
Fredag kl. 09:30 - 21:00
Lørdag kl. 09:00 - 18:00

Adresse

Kasernenstrasse 1
5073 Wals-Himmelreich, Østrig
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Designer outlet Salzburg tilbyder dig shopping året rundt med op til 70 % i rabat, og de bedste designermærker som Calvin Klein, Escada, Falke, Hugo Boss, Jil Sander, Strenesse, Oakley, Villeroy & Boch og mange flere.

Kom tæt på andre oplevelser når du besøger Salzburg Designer Outlet

Salzburg er en utrolig flot by, hvor du kan opleve mange spændende ting - lige fra saltminer til bjergvandring. Så det er en rigtig god feriedesitnation for dig som ønsker en aktiv ferie med masser af oplevelser.

Outlet Shopping iSalzburg

Der ligger flere forskellige shoppingmuligheder i Salzburg, men designeroutlettet må være en af de bedste. Her kan du shoppe kendte mærker samtidigt med, at du sparer penge.

Salzburg er også en skøn by hvis du er til kultur oplevelse eller akitektur, der er et væld af oplevelser i byen og skønne områder du kan besøge, eller du kan tage en gåtur i den gamle smukke by og nyde en tur på cafe.

Østrig er et fantastisk land og der er ikke andre outlet centre i landet end dette, så skal du til Østrig eller kører du igennem om sommeren på turen mod Italien, ja så hold endelig et hvil her hvor du kan spise en god frokost eller aftensmad, og familien lige kan få en pause fra den lange køretur. Der er både legeplads, restauranter, toiletter og hyggelige områder til afslapning samtidigt med den gode mulighed for at shoppe. 

Hvis du kommer en tur forbi som vend endelig tilbage med en anmeldelse her på siden, vi er nogen der ville ønske vi havde været der.