Åbningstider

December 2019

Adresse

Blegdamsvej 27
2100 København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Røde Kors Lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Røde Kors inviterer til lagersalg med lækre mærkevarer til både klædeskabet og hjemmet doneret af en række kendte danske tøjdesignere og producenter. Kom og gør et kup og støt en god sag.

Den 5. & 6. december 2018 kl. 14-18 kan du købe børnetøj, kjolen til nytårsfesten og finde julegaverne til din familie og venner, når Røde Kors holder lagersalg.

Der er store besparelser at hente på splinternyt tøj og andet godt doneret af en bred vifte af kendte designere og producenter. Du kan blandt andet købe mærker som GANNI, DAY, RICE, Nümph, Ilse Jacobsen, ferm LIVING, Wheat, Molo, Normann Copenhagen, Samsøe & Samsøe - og mange, mange flere.

Pengene fra lagersalget går til Røde Kors’ arbejde for udsatte mennesker i Danmark og resten af verden – så du kan roligt shoppe løs med god samvittighed.

Lagersalget finder sted hos Røde Kors på Blegdamsvej 27, 2100 København Ø.
Der vil være nye varer begge dage.

Entré koster 50 kroner og betales med Mobilepay eller kontant ved indgangen. Vær opmærksom på, at Røde Kors ikke modtager betalingskort.

Køen er udenfor, hvor der er salg af kaffe fra Min Søsters Kaffe. 

Find mere information om Røde Kors’ lagersalg her:
https://www.facebook.com/events/331551787655594/

Læs mere om Røde Kors’ hjælpearbejde på rødekors.dk