Ringsted Outlet

Ringsted outlet logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 19:00
Tirsdag kl. 10:00 - 19:00
Onsdag kl. 10:00 - 19:00
Torsdag kl. 10:00 - 19:00
Fredag kl. 10:00 - 19:00
Lørdag kl. 10:00 - 19:00
Søndag kl. 10:00 - 19:00

Adresse

Klosterparks Allé 1
4100 Ringsted, Danmark
Find vej

Besøg website »

Danmarks største outlet by

Ringsted Outlet er Danmarks eneste outletby med mange flotte mærkevare outlets til dig, der elsker et godt tilbud, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Her sparer du altid 30-70% i forhold til vejledende udsalgspris. Du kan finde mærker som Levi´s, Pomp De Lux, Nike, Hugo Boss, Samsøe & Samsøe og mange flere.

Outlettet ligger i Ringsted, lige ud til motorvejen, så det er meget nemt at finde.

Vi har endelig fået et outletcenter i Danmark som kan måle sig med dem man finder syd for grænsen, der er fyldt med butikker og der er både eksklusive mærker som Hugo Boss men du finder også vores egne danske brands som Pomp De Lux eller andre mærker indenfor mode til hele familien, der er også sports butikker og butikker med køkken udstyr og interiør, så der er rigeligt at vælge imellem.

Der er restauranter i området og lige overfor ligger der et almindeligt center hvor du også finder en restaurant som er Italiensk, den kan klart anbefales hvis du tager en tur til Ringsted for at bruge en halv dag og trænger til en frokost eller noget aftensmad.

Centret er for os der gerne vil gøre en god handel og det kan du gøre her i alle butikker, det du finder i butikkerne variere fra kollektionsprøver til rester fra deres andre butikker, som skal skiftes ud hver gang der kommer en ny kollektion og derfor kommer det ud i outlet butikken. Se alle Danmarks outlet butikker